16 July, 2010

903




Hai Genggggg


Apa beza Nescafee dengan Kopi O ...???

14 comments:

Kakcik Seroja said...

Kopi O lagi sedap kot! (sebab kakcik bukan penggemar nescafe) :)

FaAtip said...

Bezanya ialah...rasanya. Hehehe..

Hai, dah kemaruk kopi nampak! :D

Cikgu ILi said...

Nescafe lagi best...
Kopi O sedap jugak tapi tak sekick neskepe.

Anonymous said...

Yg pasti rasanya berbeza tapi colornya sama hitam...n ada lagi yg sama iaitu sumber bahan mentahnya...biji kopi..! Gua suka kopi-o-ais -ip-

ch@ said...

takde beza, dua² sedap.

Zaitun said...

kedua2 minuman tu sedap tapi kak Zai tak boleh minum selalu,b/p berdezuuup...

ibundo said...

dua dua akak tak minum,hehe..

m.u.l.a.n said...

apa2 kopi pon memang sedaaaapppp...

WRA said...

nescafe tu bukan kopi sintetik ke? akak dah tak leh minum dah nescafe tu, mesti pening kepala....tapi kopi o buleh pulak...

KAMATO said...

saya suka dua-dua

cikgu jue said...

nescafe tu instant coffee... kopi segera.... bleh larut walau ngan airs sejuk pun... kalu kopi, biasanya kena letak air panas mendidih atau dibru dgn coffee maker... ju suka kopi o, tambah2 yg org kampung buat, rasa mcm kopi yg asli je....

kakLuna said...

'nescafe adalah kopi yang sebenar' - tu kata iklan nya lah..

tapi kalo ikut rasanya kopi dgn nescafe mmg beza..maybe cara buat x sama, contohnya kalo kopi kena panggang,tumbuk/blend dengan gula,pastu jemur baru jd serbuk kopi, utk nescafe mungkin ada campur bahan yg lain..ntah la saya pun tak pasti.

tapi saya boleh layan dua2..black pun boleh, white pun boleh

kucingorengemok said...

alamak, soalan duga akal ke? takut la nak jawab, kih kih...

psst: dedua sedap

mummysyafie said...

kopi o sedap kalau letak ais..hihihihi..

Hmmm

Entry lepas perasae nok post kat fesbuk , tok leh sebab fren waktu pejabat kul 830 pagi. kul 900 tok masuk lagi pakat dok lepok kat bo...