01 March, 2009

529

Alasae dio , dio tok leh beruboh sebab ado orghe ketigo ...

Dio meraso kekok bilo ado orghe ketigo itu ...

Dio merasa tok bebah bilo ado orghe ketigo itu ....

Dio tok leh jadi DIO bilo ado orghe ketigo itu ....

Tapi ,,,,,


Dalae hp atau pun sms , mano ado orghe ketigo tu ...


So ,


Bakpo dio tok leh beruboh ...... ?????


Dio kato sibuk , tapi tok khe lah setakat nok sms atau call tok buleh ???

Bakpo dio dok nok harap pB jah hok dok talifon dio , dok sms dio ????

Payoh , nok tengok dalae hati dio ....

Kadae kadae pB sdiri tok pehae , gapo hok ado dalae hati dio ...........


Jangae jadi alasae orghe ketigo itu untuk menjarokkan diri kito .........


Kito berduo perlu beruboh , kalu tidok ....................

17 comments:

Kak Elle said...

sori tak leh komen tak faham lansungggggg....hehe

TokNabe said...

TokNabe pun tak pahe gapo2. Puah baca atah bawoh.. tak pahe jugok. cerita gapo ni

Neeza Shahril said...

macae pehae.. tapi tok tahu la beto kor dok..
mungkin dio perlukae maso utk beruboh..

bagi sesetengoh oghae hok supo dio,
tok penting telefon & sms ni..
asal dio tahu kak pb okay, itu memadai..

AZWA said...

citer tu faham tapi tak tahu hujung pangkalnya ...apa pun bebanyak la bersabar..

tchersally said...

pahamm tu pahamm..meme la kito nih kalu buleh nok sokmo2 dapak sms ko..tepon ko..buke susoh pong..tapi kalu dah peseng gitu..nak wak guano..terimo jo laa..hohoho~ pB..sorry kalau tak kena pd topik..

Zabs said...

Salam pB,
Tak paham den apo bondo eei yang ekau tulih tu.
Tak dapek nak nolong doh...

OO said...

bkali kak OO pahae issue ggapo ni..hok buleh oyak gak, supo sokmo dok oyak tu lah..do'a banyok2.

((hugs))

sega molek doh ko?

cikgu panji said...

gappo dio pulak nih? apa pun bawak bertene.

zino said...

tak tau hujung pangkal.. hehe

dah balik KL.. dah jumpa aimman di JB.. hehe

CikguZue said...

salam pB,
macae dak fahae, macae fahae...ntah ler. apepun,
sabola yea, kadang gitula, macam kita saja yg asyik teringatkan dia, sms, phone...tapi dia tak. sedih,kan.
tapi, jgn merajuk lama2...senyum skit.

KV said...

rasonyo supo pehe. Tp nok komen tok reti.

Ummibatrisya said...

rasanya ummi faham, tapi tak tau nak bagi komen

sabar ajelah

asam garam hidup, yang mana mampu telan, telan yang tak larat nak telan, muntahkan :)

jangan simpan dalam perut nanti cirit birit pulak :)

Zareda Norman said...

PB

jangan pikir banyak banyak.. badan kena rest, otak pun kena rest so .. cheer up ok

ima said...

rasonyo macae pahae...tapi x reti nak komen...kut tersilap,
anyway jaga kesihatan ok.

risanur said...

mcm meluahkan perasaan je tapi sapa punye perasaan yea???
tak faham utk sapa mesej ni disampaikan..

shafarina said...

nak bataskan pon, kita ni dah suami isteri

famili mesti paham kan


takde segan2 la

HappyIrfa said...

emm buleh agak dan pehe situasi ni.tp doh dio pesen tu nok wak gano.yg penting dia suami yg baik,ayah yg bertanggungjawab..
salah ke komen ku ini?

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...