20 September, 2006

SELAMAT DATANG

Assalamualaikum dan selamat datang ke rumah baru PB.
Alamat pun dah baru.

Yang benar benarnya PB berat hati nak berpindah kawasan ni.
Tapi, mesti semua dah tahu yang lokasi lama PB tu asyik jem aja.
Susah benar nak access.
Kengkadang yang datang melawat hanya nampak kaler ungu aja.
Dan kedengaran lagu sahaja.
Sorry yah kawan kawan....

Bukan apa... sejak dua menjak ni blogdrive asyik buat hal aja.
Dulu pernah berlaku tapi tak lama.
Kali ni, rasa macam sakit tenat jer.

PB pun nak ikut jejak langkah UmmiMon, pindah umah.
Cuma buat masa ni, umah PB yang baru ni tak lah berwajah cantik.

Masih belajar cara cara yang publish, nak tukar wajah, nak tukar warna,
nak masukan lagu.

Walau apa pun, selamat datang ke rumah baru PB

9 comments:

kadok said...

uikss..pindah dah?..tp mmg la pb..sikit2 problem aje blogdrive ni..tensen pakcik..

Kak Lady said...

pb...tak buat kenduri ke pindah umah ni...heheheh...

Harap2 tak jem lagik ye..

~ahni~ said...

First thing -visit website ini: http://bloggertemplatesbycaz.blogspot.com/

Blogspot pun kenkadang buat hal jugak tapi tak lama

Arena said...

Kak PB.
Ok arena dah update add baru dekat favorites.. Asal tak benti blogging udah..

Aku Bukan Bidadari said...

akak PB pindah ada wat makan2 tak?
hehehe

* Tiara suka makan spageti gorenng..

PB said...

Kadok
Sebab dah tensen la yg buat PB pindah. Pakcik ada hajat nak pindah jugak ke?

Kak Lady
Selamat datang Kak. Kenduri? Nantilah bila PB buat open house, PB jemput akak..

Ahni
Dah tengok dah, thanx. Lanni, dok belajar cam ne nak ubah template.

Arena
Terima kasih. Berhenti? Buat masa ni tak de lagi lah cadangan nak berhenti...

Tiara
Makan makan...eh ..dah nak posa, so kena control makan. Spagheti..adoi, tak reti akak nak masak tu.

weAr said...

kena wat yasin neh..hehe.
kna update link kak PB gak..
slmt join blogspot tuk kak PB~

kakZ said...

selamat masuk rumah baru.

cm said...

Selamat pindah rumah baru...come bunga daisy 2 kuntum tu menyambut tamu...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...