31 October, 2006

3 DALAM 1

PB IS HOME...

Alhamdulillah kerana bulan oktober tahun ini telah berlangsung 3 perkara yang penting dalam hidup PB


a) 24hb Oktober 2006 : Semua umat Islam beraya termasuklah PB

b) 26hb Oktober 2006 bersamaan 3 Syawal : Genablah 11 tahun usia perkahwinan PB dengan Abe....(ikut kiraan bulan Islam)

c) 27 Oktober 2006 : Genablah umur PB 34 tahun....


Hadiah yang PB dapat sempena tiga tiga agenda ini ialah gelang emas kristal
Oklah kan.....

Terimakasih Abe.....tahun depan hadiahkan rantai leher lah pulak nyer...
(gelak kuat kuat)

15 comments:

Pisces said...

happy besday & selamat ulang tahun perkahwinan kak pb.. semoga bahagia selamanyer..

kalau macam ni tiap2 tahun buleh bukak kedai jual barang kemas kak.. hehehe..

kakZ said...

happy besday dan happy anniversary.

best punya hadiah!

oren said...

selamat hari raya, happy birthday, dan happy anniversary..

semoga berbahagia, ceria, awet muda sokmo, jodoh berkekalan hingga akhir hayat..

Syikin said...

salam,

slmt bertugas kembsli kak..
tahniah ataas semua tiga agenda penting tu termasuk ke4, dpt golang omeh kristal..double happiness lah raya kali ni :D

tahun depan akak dpt rantai leher plak saya doakan. amin..

Ordinary Superhero said...

Tahniah, Tahniah & Tahniah atas 3 perkara penting tu.

Kalu Abe denga hok wish tahun depe tu, dio mungkin gelak lagi kuat!

urs truely said...

:) waduhhhh best tu....orang lain takat duit raya je....pB siap dapat hadiah gelang emas sama kristal lagik....patutlaaa manis senyum dia bagai sekilo gula masa jumpa tu..heheehehe...

happy annivesary...semoga bahgia dunia akhirat.

and belated happy besday!

eh, dah 34 ka? nampak macam 24 je...:P

abe idham. erkk.....arif.

Zareda said...

PB, selamat untuk semuanya... moga tahun depan dapat yang lagi besar plak.. hehehhe

kasutVINCCI said...

best nya permintaan. (hahahahaha..tumpang gelak kuat2 jgk)
hepi besday akak...moga terus dirahmati..amin!

blackpurple said...

Syukur kerana Allah mengizinkan utk berjumpa lagi dengan ketiga-tiga perkara penting itu.

Selamat..selamat...selamat....

dlt said...

Happy Birthday & Happy Anniversary & Happy Hari Raya.
Tak pe, 34, muda lagi. Semoga selamat sokmo.

babydiana said...

hepi birthday... hepi anniversarry ....hepi hepi selalu

zino said...

selamat hari ulang tahun yang ke 11 semuga terus kekal intim sepanjang masa sehingga ke akhir hayat..

dan selamat hari lahir semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan..

NuRuL said...

salam hari raya kak PB
hepi besday + hepi aniverssary
mesti meriah..celebrate byk event penting dalam satu bulan..
anak akak suka yer biskut tuh..kat umah nurul pun dah licin..nak kena buat lain..hari tuh tak puas makan :)

Arena said...

Kak,

Selamat Harijadi, ramai tol yang birthday bulan 10 nih..hahahha.. take care kak..

JoKontan said...

Happy Besday, Selamat Hari Raya & Happy Anniversary.

Toksah mintak abe rantai Leher tuuuu..



Mintak Satria Neo ker.. or paling kurang downpayment MyVi Comey...

All the Beh laaa..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...