06 December, 2006

JATUH HATI

Hmmm....

Semalam pB dapat MC Hammer.
Tak mintak pun tapi Dr tu terlalu baik..
Bagai org mengantuk diberi bantal....
Apa lagi....dlm hati tersenyum lebar..
Dalam kepala berpusing pusing dok fikir tempat lepak..
Call Abe...tiada reseki nak ke Genting..
Sebab dia dah sampai ke puncak..

Dlm perjalanan dari HUKM ke Puchong
masih dok merangka rancangan.. ke
IOI?
ONE UTAMA?
IKEA?
GIANT?
TESCO?
tapi akhirnya rumah juga tempat dituju..
lagi mudah dan juga jimatkan kos..
terlalu banyak duit yang mengalir sejak kebelakangan ini..
semuanya kerana hendak hilangkan rindu..
tapi...rindu tetap datang walau tanpa diundang..

jadinya semalam pB seharian dirumah..
melelapkan mata
meng'qodho' tidur yang tidak lena
sejak tiga empat malam yang lalu

Dua malam yg lepas, pB dan Abe berdating
Sunway Piramid tempat dituju,
melepak lepak kan diri di panggung wayang
007 jadi tontonan
menarik..
ganas...
seksi...
terpegun..
akal berpusing kerana ceritanya lain dari yg lain..
heronya...hishh..macho habis
heroinnya...hmmm

(sebab tu lagu yg berkumandang lagu 007)
sebab pB dah jatuh hati pada Daniel Craig.....
kalau aBe ajak tengok sekali lagi , pun pB sanggup..

7 comments:

oren said...

kak,

nanti pi la tengok citer 'Cinta' plak ngan abe...depa kata best..

zino said...

kan dah dapat honeymoon berduaan.. hehe

Mazudi said...

lama sangat tak dating aar.
Nak kena hantar anak balik kampung jugak nih.
hihi

kasutVINCCI said...

rindu2 pun abe ada kat sebelah. Kalo abe out stesen lagi haruu! Sabar ek kak pb. Best ek sempat nonton wayang.;)

ron97 said...

tak boring ke duk umah?

ron97 said...

tak boring ke duk umah?

PB said...

OREN
Dah ajak, aBe buat dek jer..

ZINO
hi hi hi

MAZUDI
Hantar kejab jer tau...
Ehh..kalau hantar, baby tu nak minum susu apa??

KV
Memang ada outstaion, tapi dia cuba balik hari

Ron
Bebas ...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...