10 December, 2007

REPORT

Semalam , balik dari Kelana Jaya jam 1130 malam.
Tak tunggu pun , Parents In Law mendaftar.
Tunggu hingga mereka berdua dapat bilik di asrama.

Sampai di rumah jam 12 tengah malam.
Goreng ayam , makan nasi lemak.
Ini dah kira makan malam merangkap sarapan pagi.

Tadi , jam 930 pagi baru sampai dipejabat.
Keluar dari rumah , bila semua hal di dapur selesai.
Tak kan lah nak tinggalkan begitu aja pada Tok Ma ...

Kat pejabat ni pulak , cordinator hanya pB seorang.
On jer pC , berlambak report dari Bank Of Commerce..
Ayo yo .....

Ingat nak balik awal , tapi , nampak nyer , tinggal angan angan jer lah ....

Yang seronoknya , esok dan lusa pB bercuti.
Esok , memang seluruh Selangor cuti.
Rabu , cuti yang pB ambil.
Ingat nak bawak anak anak sedara dari Kota Bharu tu ke Wet World.
Harap harap tak hujan ler .....

Tak leh nak karang panjang panjang sebab pB terpaksa keluar sekarang.
Nak ke Public Bank.
Buka akaun ......

Ada projek baru ....
Harap harap semuanya akan berjalan dengan lancar .....

21 comments:

Kaklong Syikin said...

salam,

moga projek besor tu jadi. amin..err.akak masuk public mutual ya? serkap jarang ajer ni hihi.

moga mentua akak selamat pergi dan pulang mengerjakan ibadah haji tu. amin.

happyirfa said...

salam kak pb..
wahh buat rombongan cik kiah ker?
apa projek baru?kalau buleh nak join sama buleh ko?

Pa'chik said...

selamat coti lah piBI...
dok tau nok komeng gapo..

pjoe said...

wahh
cutinya..
best la..

kak! sihat? famili sihat?
nuying masih nakal?
:)

joe..alhamdulillah.. sihak wal afiat
henset jah tok sihat2 lagi
hehe

semoga perancangan kak berjalan lancar hendaknya

AMIN

achik said...

opis saya ntah apa2 ntah.. area selangor, tapi cuti ikut kl.. esok kena keje gak..

Alex Lacey said...

huhuhu...tu la...abe JD cuti, k.we keno kkijo...selamat merendek la deh?

Mazudi said...

Kenapa tak terus jer ambik cuti sampai new year. Baru meriah hidup. Hihi.

mazudi.com

zino said...

pb..
rabu ni ada TT di hj samuri lagi.. menyambut kedatangan kawan kita dari sintok sana..

~ahni~ said...

Ramai orang cuti semalam, 1 hari cuti tapi dapat cuti panjang sabtu-selasa (4 hari)....

~ GAB ~ said...

Selamat bercuti. GAB jugak membanting tulang seperti biasa.

:)

NBK466 said...

Bestnyer S'gor cuti ari nie..hu..hu..hu..

umie said...

PB,
wah bestnya cuti, hari ni umie nak sampai ke opis pun sejam setengah... balik pun sama.. jalan jem bebeno...
Semuga mak mentua PB selamat pergi dan balik mengerjakan Ibadat Haji,,,

arsaili said...

salam sonoknya cutiiii

Kopi Suam said...

jadi ketua rombongan la yek...prokect baru apa tu kak...kongsi2 laa heheh heheh

kasutVincci said...

kak pb, kota bharu dah banjir walo pun tak hujan. Air sungai naik mendadak.

cikdinz said...

pergi public bank bukak akauan baru. ada bisnes bagus nih....

maklang said...

wah..seronok to Wet world tu...maklang pun tak pernah bawak anak2 ke situ.

Raya korban balik mana? lalu sini singgah ler...

Aku Bukan Bidadari said...

kak pb..syoknya byk keja..takder ar boring kat opis tuh

happyirfa said...

kakpb..oooo kakpb..
manolah tue umoh ni.senyap jah

zareda said...

selamat bercuti dan selamat dengan projek baru

-fAiZiQ- said...

uwaaaa.... JB x cuti... kene keje.... uwaaaa.....

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...