12 December, 2008

478

Kalau minggu lepas , time time gini ,
pB masih dalam perjalanan balik ke KB.


Tapi , hari ni , time time gini ,
pB dah terperap kat pejabat.


Dari 18 orang staff, yang kerja cuma 9 orang jer.
Separuh cuti .
Tapi pB tahu , walaupun tak ramai yang kerja , tapi kerja TETAP dapat dibereskan.
We have a very good team member ....
Yezzzaaaaaaa



Semalam ,
bertolak dari KB jam 7 pagi.
Sampai Puchong jam 130 tengah hari.

Perjalanan ok .
Cuaca pun , alhamdulillah , cerah.


Sorang tinggal kat kampung.
Tak nak balik.
Kalau ikut ikut , si Nurin tu pun tak nak balik lagi.
Tapi , aBear tak berapa nak bagi tinggal Nurin.
Melalak menangis bila kena paksa balik.
Jenuh janji macam macam sebab nak suruh dia berhenti menangis.


Daging korban macam cukup untuk tiga minggu.
Itu tak termasuk tulang .....
Jenuh lar makan daging .....


Gambar ???

Ada


Lupa nak bawak memory card hari ni.
Insyaallah , minggu depan kita tengok gambar pulak .....




oklah ...

Nak smabung kerja duluuuu

14 comments:

Mak Su said...

susah jugak kan, kalau budak2 ni dah pandai naik bas, ada option ler.

:)

Neeza Shahril said...

Ja pun suka duduk kampung.. Klate je la.. kampung laing Ja tok suko ;)
bakpo abah dio tok wi nurin stay kak pb?

nok la etek tulae lembu tuuu.. ;)

aNIe said...

Salam PB...dah balik dari kampung dah ke...

Cepat jugak sampainya ye...

Kadangkala bila pejabat tak ramai staff...kita dpt kerja dengan tenang....byk yang dpt dibereskan...

Alex Lacey said...

Lamo jugok la tu cuti hehehe...eh, jadi ko nok buat get together-gether tuh?

Am said...

Selamat berkerja ya PB, Pejabat Am pula semua pakat kerja, sorang pun tak cuti hehehe

pB said...

AM
Sib baik hari ni , kerja ok jer.
Minggu depan pun masih ada lagi yang bercuti.

pB said...

KAK WEAR
Jadi.
21hB Disember.
Shah Alam.

Anonymous said...

Salam PB - selamat bertugas semula.

from: JM

//jompekenatehtarik.blogspot.com

Yunus Badawi said...

pB kalau buat sup tulang jgn lupa jemput saya dtg tau.

zino said...

dah balik ke ingat kan bercuti sampai hujung tahun hehe

manlaksam said...

Selamat bekerja kembali. Pah tu bilo pulok nok balik ?

CikguZue said...

balik kelantan tentu meriah beraya dan bercuti...best lar.

~akuni~ said...

Seminggu jugak tu cuti kan... selamat bekeje... heheheh...

mazudi said...

Saya pun banyak daging ni. Tangan pun tak hilang hilang bau daging.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...