12 February, 2009

520

Pagi tadi , masa pB dok drive nak keluar gie cari makan ,
pB dapat sms .......


Sms dari blogger yang terkenal dari Utara ......


LUNA :
MLM TD KAN NTAH CMNE SY LEH MIMPI TGK KAK PB BARU BSALIN BABY BOY.
MUKA BABY KAK PB KAN MCM ABEAR ... HEHEHE



pB :
MCM ABEAR ? TAK HENSEM LAR GITU. HE HE. INSYAALLAH . MANA TAU TAHUN
ADA REZKI AKAK.


LUNA :
EII X BAIK TAU KAK PB. HEHE. BABY TU COMEL JE MCM HINDUSTAN IDUNG TINGGI TAU. MSLHNYA SY C PNH TGK ABEAR SCR LIVE. HE HE HE. MUDAH2AN LE MIMPI SY JD KENYATAAN .........




25 comments:

TokNabe said...

emmmmmm.......................

Orang lain bermimpi, orang lain pulak yg berpantang ni nanti......

Zareda Norman said...

Amin.. InsyaAllah!

Fadh said...

Insyallah...kalau 'berusaha' ;) he he he

Ifa1995 said...

Bila orang lain dah mimpikan laki kita....... seriau sikit tu.....

Yunus Badawi said...

Saya dah kata dulu aBear tu ramai peminat hehehe

AZWA said...

Semoga terkabul la mimpi luna itteww..hehehe..

biar kurang hensem tapi manis tetap ada ihikss..

kakLuna said...

Ifa1995 : weh jgn sesuka ati jek ek nk serkap jarang. ada ke sy tulis sy mimpi Abear?

tak tau baca ka????

Kak Elle said...

ait pB nak lagi ke?hehe

Alex Lacey said...

mudah-mudahan tuuuu

Mak Su said...

syoknya :)

moga-moga.

Neeza Shahril said...

Insyaallah.. mimpi jadi kenyataan...

achik said...

mana tau mimpi jadi kenyataan.. :D

oren said...

waahhh..tak lama lagi lah tu..berusahalah!

~adeQ~ said...

huhuuhu...usaha tangga kejayaan..org ofis sy nih sampai anak 8 nak dptkan anak pompuan...tapi tak dapat2 gak...

Che Ma said...

jommmm kita sama-sama

tomeinya baby tuh....

x kisah ler baby muka saper asal sempurna dan sihat... sebabnya pada mata kita anak kitalah yg paling tomeiiii

risanur said...

insya'allah rezki kak pB utk tahun ni..blogger lain mimpikan impian kak pB dapat bb boy...

~akuni~ said...

Eh eh... Kak Luna tu dia yg kepingin baby, dimimpinya org lain yg dpt baby pulak.... abear x hensem ke...

Anonymous said...

Agak2 mcm saya tak baby tu pB...idung tinggi..waaaa

xiiinam said...

errr....ckLah dah lupa mcm mane sakit baersalin...macam mane ek???

sya said...

Moga mimpi menjadi realiti.. amin

Ifa1995 said...

Saya tak tulis nama Kak Luna pun....saya berkata secara general tanpa merujuk sesiapa, tak de sebab sesiapa pun nak terasa, ni kan blog kak PB, saya saja nak usik kak PB je. Kalau sesiapa yang kat luar pulak terasa, minta maaf je la.

tasikmerah said...

aku teringin juga nk baby... :)

HappyIrfa said...

SALAM KAKPB..
amin.saya tolong aminkan mimpi luna.jgn mare.ari tu akak sms yg dtg lcct tu xde kedit nak jawab

kakLuna said...

ifa1995 : mmg la tak sebut nama saya tapi pelik apsal awak x pasal2 sebut psl mimpi suami org?

ntah apa2 je.spoiler betul.

Anonymous said...

Haaa..gaduh-gaduh dlm N3 org..gaduh pasal suami pB lak tu...meletoppp suami pB dlm N3 ni..ramai peminat nampak kat suami pB.Jaga-jaga pB nanti suami dikebas org...memang kita kaum hawa mempunyai banyak perasan dan perasaan..kadang2 sekarang ni jadi lain lak..kakLuna VS ifa1995.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...