11 February, 2009

519

What will happen to you


if one morning you wake up from ur sleep


and u reliase dad the person dad had being ur sleeping partner fir years


could never or did not know how to make ur life fill with laughter ???


Or he always serius when he is around you .




keh keh keh
sib baik tak ribut taufan
sebab pB tulih n3 guna bahasa omputih ...


Tapi kan ,
soklan kat atas tu memang soklan real tu ....


Sila jawab.

15 comments:

Anonymous said...

"KADANG ORANG DALAM KEADAAN SERIOUS" TAPI DIA BUAT LAWAK JUGAK...CAMNA TU...?@##@? -IP-

AyKay said...

salam ziarah to Pb (mcam symbol Plumbum dlm chemistry tu ke...?)

Tapi kan, kalau difikir2kan gitulah gayanya, sorang serious sorang lawak, sorang lembut sorang keras bengkeng, sorang tenang sorang serabut serabai...baru ada jelly melly. Kalau dua2 serious...eeerrr

Ummibatrisya said...

ajak dia tengok cite Mr Bean selalu :)


ok lagi tu, serius sikit-sikit aje :)

kalau dia buat sedih selalu, camna?

Zareda Norman said...

sebab zar seorang yang serius so kalau dua dua serius harus tekanan hidupku.. kalau dia serius, kitalah jadi mak lawak..

shafarina said...

Lagi rela kalau dia buat macam2 ie bagi gelak, menangis, suka, sedih bla bla daripada serius sepanjang masa.

Mcm patung la..

Neeza Shahril said...

nangis je laaa... huhuuuu....

yushida03 said...

err,

mcm AyKay cakap.. salunya mcm tu la.. pasangan yg ideal dia opposite of each other..

catz_mafia said...

pB,
Saya setuju ngan semua orang..

nono said...

salam,


no komen...no pengalaman...lalalala...hehehe

Kak Elle said...

pB kalau saya in that situation saya akan berkata ...'eh how come the entry is in english ah?'...hahaha

~akuni~ said...

Kalau dia dah serius tu nak buat camne PB, kalau dok pikir/susah hati macam mana pun dia tetap serius... kita tengok bapak kita pun serius sgt, x pernah pun gurau dgn mak & anak2, balik umah terus masuk bilik @ buat hal sendiri (baca paper/tengok tv).

Zaki said...

ish..isk..isk sunyinya dunia ni, cuba geletek sikit, agak2 nya ketawa tak.

Alex Lacey said...

hmmmm...keno mmikir dulu nih nok jawab nih...

tapi kalu balik ko hok agamo kato lah kae "suami adalah pakaian pada isteri dan isteri adalah pakaian pada suami"...maknonyo kita saling melengkapi, kalu tak dok sorang, imajin lah kalu kito tak dok pakaian, lagu mano ekekeke...

jadinyo kalu pakaian kito tok berapo nok comei ko ado tok keno ko, kito keno usoho perbetulkan sedaya mungkin...(this works for both sides tau, bukan for women only hehehe)

tapi kalu susoh jugok tu, kito ikhtiar hepikan diri sendiri lah hehehehe.....
* just my 2 cents (k.we pung jjadi kkecek ore putih jugok nih)

JoKontan said...

Kalau serius sangat,. cuber gi try geletek..

Geletek tak jalan, gigit ajer laa.



(Pb: nii melawak ajer tau. jangan dok gitry pulak)

Ordinary Superhero said...

Two options; (1) buat lawak sampai dia gelak, (2) marry a clown!. Cik Abear awok lawok apo....remember when he replied yr MMS dengan gambar bulu betis! Kah30x

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...