10 February, 2009

518



Hari ini Hari Melawat Tandas
buat pB ........
(pssttt .... kalau lah tandas kat pejabat , seperti gambar diatas)
(bahagiaaaaaaaaaaaa)
Sib baik hujan dah berhenti .......

29 comments:

TokNabe said...

kalu comel serupo gambar...ambo segan nak guno.

Fadh said...

toilet camtue punya cantik sekadar jadi hiasan jer laa

zino said...

kalau kena berhujan berpanas nak ke tandas minta bos buat projek laluan berbumbung hehe

risanur said...

cam best je kan kalu tandas camtu cantik nye...

Zareda Norman said...

kenapa pula asik melawat tandas tu PB wehhh???

xiiinam said...

Ko salah makan ke semalam PB...he...he...sian kau...siksa menunggu hujan t...eduh

Ummibatrisya said...

sakit perut ke?

ada jugak opis yang tandas kat luar ye :)

nak kena melawat ni :)

KV said...

haha..sama kita kak pb oii. Gelombang besar sungguh dlm perut saya ni.
Eh, tandas sy down grade sket dr gambar ni. Hihi. Lg pun sy ngan kak Y je pakai tandas. Boleh la. Hihi

AuntieYan @ Makcik Blogger said...

Salam pb... :-)

Tandas ofis AY pun kira ok jugak...of course hak dalam gambo tu lawa...sikit!

sya said...

pB... smlm kak sya yg melawat tandas.. arini pB lak

AZWA said...

Terlebih makan kuah sate kut PB..

harap cepat sembuh..

nurazzah8 said...

hehehe...kot kot pB dok makan sate hari tuh lagik tak? ... akak dah tengok tandas kat office pB tuh...;-))

Neeza Shahril said...

boleh tidur lagi kat situ sebab beresih lah sesangat..

shafarina said...

Makan ubat apa2 ker?

Yunus Badawi said...

takut ada yg bawak laptop masuk tandas mcm ni dan tak keluar2.

~akuni~ said...

Sakit pewot ke?

Kujie said...

bagus le pB, tanda sistem badan masih elok berfungsi...< kena fikir positif...hehehe

ima said...

pb, cantiknya tandasss.....kalau macam ni memang sayang nak guna,wat perhiasaan je.
kesian pb kalau hujan tak leh gi tandas...

Alex Lacey said...

perut meragam ko PB? take care...

k.we suko hiasae hok sebeloh tandas tuh hehehe

seri said...

pB, Kalo dah nak sesangat tetap kuharungi juga.... walau hujan lebat ...

pB said...

SERI
Welcome Seri to pB's blog .
Betul tu ...

Kalau dah senak perut , ribut pun redah jugak.

pB said...

KAK WEAR
A ah lar Kak Wear ...

pB pun suko pasu tuuu




IMA
Bukan tak leh pergi , tapi kena redah hujan ...
Kalau time hujan rintik rintik jer , tak ada masalah.

pB said...

KAK JIE
Betul kata akak tu.
Tapi , pB tau , pB ada masalah dalam bab itu .




SALLY
A ah lerrr
Pagi semalam kan hujan lebat.

pB said...

YB
Kena lak ada wireless.
Lagi ler ...

Hi hi hi




INA
Pandai Ina teka ...
Betul tuuuu

pB said...

TOK NABE
Tok t'gamok lar pulok , dok




FADH
Kalau boleh buat macam tu kat umah kita , pun bagus jugak kan?




BRO ZINO
Budget mana mau cekau ????

pB said...

RISANUR
Memang best , kan.

pB said...

ZAREDA
Pagi tu , makan ubat.
Tu yang buat asyik nak membuang jer.

pB said...

ckLAH
Memang kesian tul.
Sampai ke petang dok berulang ke tandas.




UMMI
Ummi mai sini , kita jalan jalan ke pejabat pB

pB said...

ADIK JA
Kak pB tok t'gamok lar pulok nok tido dalae tandas tu...




KAK AZZAH
A ah kan , akak dah dtg pejabat pB.




AZWA
Rasanya tak ada salah makan apa apa pun.





KAK SYA
Seksa kan , Kak Sya.




ANTIE YAN
Toilet cantik , mesti rega pun mahal.




KV
Berdua jah ker ???

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...