01 March, 2010

812


Ingat nak boorrr lieeeee
benda alah nie.


Tapi ,
masyaallah,
harga nya ribu riban.

Tak mampu lar rasanya ...



Tak ada ker
yang nak jual ?
Dapat yang secondhand pun kira ok ...

12 comments:

Pn Kartini said...

Salam..:):)
ermmm...sama lakk keinginan kita ekk..:):)
Tapi bimbang juga kut2 semangat tuuu minggu awal2 jekk ...lepas tuu..jadi gajah putihhh lakk diaa...aduhaii..

~akuni~ said...

Sy pun sgt teringin, tak payah lah nak kena keluar rumah kalau nak gi berjogging tapi alahai... nape lah mahal sgt kan...

Mrs. Zuki said...

Sy pun teringin jugak nak yg ni..tp mmg rege mahal.

MULAN said...

nak jugaaakkkk...!!! tapi adoi..

pB said...


MULAN
Kalau TUPPERWARE atau CORELLE ada yang main KUTU , kenapa yang nie tak ada ek ????

pB said...


MRS ZUKI
Kalau hubby dapat hadiahkan , kan bagusssss !

pB said...


AKUNI
Hi hi hi. Jogging pakai kain batik pun tak per, kan... Hi hi hi

pB said...


PN KARTINI
Kena kuat semangat kalau nak guna alat nie. Kalau tak rugi ribu ribu....

Diarihatiku1976 said...

saya pun nak gak benda alah ni.. tapi mahal le... alangkah bagus kalo dapat hadiah ni nanti.. ahahksss

pB said...


DIARIHATIKU
Ramai jugak yang seperti pB nyer. Berkenan dengan benda nie. Tak sangka tulll .

Ordinary Superhero said...

Kalau nak cari second hand mungkin boleh cari kat kedai cash converter.

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

saya nak jual kak PB,nok ker? saya punyer jarang pakai....konon la nok lari2..alih tok lari2...saya nak beli hok lain...hahaha..hok jenih gatih2 supo basikal tu ko...or hok jenih kayuh2 supo....errr...supo main ski tuh....namo gapo tahu..

tp tu la...jauh nyo sayo nok atar....kalu dekat2 siyes sayo jual ko kak PB....muroh2 jah sayo jual

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...