867

Baru baru ni , pB ada terasa hati dengan seseorang.

Sungguh sugguh terasa hati.

Kecil sangat bendanya , tapi nak buat macam mana , dah nak terasa.


Sampai ke hari ni , pB masih lagi tak boleh nak 'len - deck' @ ' b cool' .

Teringat ingat apa yang berlaku minggu lps.


Tegur , still tegur.

Tapi dah rasa macam tak mesra.








Comments

idahani said…
Salam pB,

cian pB digasak dek rasa yang sgtlah kureng siookkk..

mula2 mang r tapi dah lelama sok ok ar..

wassalam
maiyah said…
sabar ye, nnti ok le tu..
kakcikseroja said…
Insya Allah nanti-nanti ok la tu.. :)
atty's said…
kejap je tu ..nanti2 okeh lah tu ..sabar ye pb
pB said…

ATTY'S
Harap harap gitulah. Susah sebab dok sepejabat.
pB said…

KAK CHIK
pB pun harap benda ni tak lama. Sebab memang tak seronok. Buat apa apa untuk org tu pun dah macam tak ikhlas lak...
pB said…

MAIYAH
Saja lepaskan perasaan. Insyaallah , moga moga hal ni selesai dengan mudah dan cepat.
pB said…

IDA
Salam . Memang tak syiok lar digasak dengna perasaan yg begini.....
MOKCIK AZWA said…
kawan pompuan ke laki? baru tadi kawan sepejabat gaduh pasal pebende tah..pehtu ada sorang kawan lain damaikan n suh kedua2nya berpelukan dan bermaaf2an ...dua2 menangis. maybe boleh cuba praktikkan...tapi biasa la cakap mudah, kita yg terkena mesti rasa tak besttt jer kan.
relevan said…
Sabar yer..jangan diikut sangat rasa..uiks! itu gambo baby mana..
zue said…
klu masih boleh tegur menengur is ok..yg dah lepas tu biarkan..

anggap tiada apa yg brlaku.
Scorpion61 said…
Manusia punya perasaan dan ia dtg dlm pelbagai keadaan dan ia pernah berlaku pada IP, kesnya bukannya besor mana pung...tapi dah nak terasa nak buat macam mana...telan jelah sbb org takkan tahu...punya ler terasa dari keluar opis smpai ke driving n smpai ke rumah dia punya terasa...tapi last2 dah cool so utk PB biarkan nanti ok ler tuh..:-)-IP-
kakpah said…
memang pedih kalau kecik hati ni. Apa lagi kalau terkecik hati dengan suami sendiri.. huuuu.. mau seminggu tak makan nasi..
Sha said…
salam:)
klu hati kita dah terusik... w/pun kecil. mkn dlm...
shafarina said…
Lama-lama nanti cool lah tu. Benda biasa ni. Saya pernah sampai 3 minggu buat hal sendiri, kecik hati punya pasal.
Zareda Norman said…
PB

maafkanlah dia.. sure hati lebih tenang selepas ini
Anonymous said…
adik... kadang2 kita ni terlebih fikir benda yg begini melebihi sepatutnya... apa kata kuatkan hati dan just let it go... mana tahu boleh bagi sikit kelegaan... anggaplah tak worth utk pb fikirkan... semoga pb lebih selesa bekerja...Insya Allah

cm
pB said…

CHE MA
Trying so hard to let go nieee. Tapi bakpo lar payok sungguh. Lagipun , orghe tu bukae dio tahu pun hok pB dok kecik ati dengae dio...

Insyaallah ... pB akan cuba sedaya upaya untuk let it go..

Tks kakok ...


Bilo nok jeput pB tengok ghumoh baghu nie?





ZAREDA
Dah maafkan dia pun.Tapi nak lupakan ... it is so damn hardddd ..... Rasa mcm bodoh la pulak .





INA
Kalau boleh tak mau lar sampai 3 minggu. Harap harap minggu depan , all the bad memories tu dpt dilenyapkan.





Sha
Itu lar kan... Benda kecik sangat. Nak cerita pun , rasa malu.





KAK PAH
Hi hi hi. Tau tak per. Kak pah sihat? pB suka rumah baru Kak Pah tu.





Scorpion 61
U , apa cerita pulak nie??





ZUE
Hi hi hi dok satu pejabat, susah lah kalau tak bertegur sapa. Jatuh berdosa la pulak.

Popular Posts