06 May, 2010

869



McD ada perkhidmatan penghantaran ke rumah.


Pizza pun ada perkhidmatan penghantaran ke pejabat.


Begitu juga dengan Domino's Pizza



Tapi kenapa tak ada delivery untuk
Fresh Fruit ???



Agak agak kalau pB buka outlet jual fresh fruit dan
sediakan perkhidmatan penghantaran ke pejabat ,
ada ker pelanggan ????


N3 ni timbul kes malas nak keluar cari makanan
untuk lunch.
Dan kalau boleh tak mau makan heavy masa lunch
Nak makan fresh fruit sahaja.....




16 comments:

kakcikseroja said...

pB cubalah buka perniagaan tu.. Nnati kakcik nak buat tempahan.. Namapk menyelerakan betul gamabar buah2an tu.. meleleh air liur.. :)

kakcikseroja said...

Adoi.. kenapalah kakcik ni... banyaknya tersalah eja! :(

atty's said...

terliur nengok fruit tu..huhuhuhuuhh..ini entry kejam ..

Zareda Norman said...

zar memang simpan fresh fruit kat opis, stok seminggu punyer... senang kan, maleh nak turun makan ngap aje epal, orange dan plum

zue said...

kat area opis aku x ada org jual buah2 mcm dlm gambo tu.

aintsuperwoman said...

pB, kalau nak jual buah, jangan lupa mesti ada kicap + cili api + belacan sikit!! hehhee..nak colek colek gitu!

HappyIrfa said...

buleh wat delivery smpi klia tak?

relevan said...

Boleh saja pB..kita guna motor roda 3 siap dengan freeze sekali..amik pekerja awek Vietnam yang comel comel itu..

Mak Su said...

ada, saya penah dengar...tapi di mana yaaa? nak kena ingatkan balik

hazila said...

Larat ke nak layan customer yg cerewet? Nanti bila sampai dia tanya kenapa buah ni dah lembik lah, lebam lah, sikit lah..... uishhhhh poning palo pakcik tau.

DrSam said...

kalau pB lebarkan servis penghantaran di sekitar kawasan saya, pasti saya jadi pelanggan setia.

"MULAN" said...

best aahhh, kat kl/selangor banyak delivery2 gitu.. sini kena kena masak sendiri2 gitu..

"MULAN" said...

best aahhh, kat kl/selangor banyak delivery2 gitu.. sini kena kena masak sendiri2 gitu..

xiiinam said...

Memang nampak fresh!!!

TokNabe said...

Hehe... nak bukak perniagaan kena cari pelanggan dulu. :)

MOKCIK AZWA said...

saya nak order fresh fruit platter satuuuuu...

sonang sajo nak elak buah jadik lebam..PB buat macam mangkuk tingkat tu...order mesti sebelum pukul 11 pagi...so PB boleh potong buah ikut kesesuaian masa penghantaran dan tempat tujuan..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...