885

Ada yg dok tanya apasal lama pB tak update blog ....


Alasan - alasannya :)


  • pB dok bercuti BERGAJI . Lepak lepak kat umah dari hari pertama Tok Ma gie Umrah sampai lah hari Tok Ma balik dari umrah. Anak anak tak dak sapa nak tolong jaga. Kesian Tok Ayah kena ambik cuti lama. (23 hb Mei hingga 31hb Mei). Asyik dok tidur bangun tidur bangun dan tengok television jer.

  • pB dapat cuti sakit pada 1 dan 2 hb Jun. Tak sihat betul betul. Bukan tipu tipu.

  • pB ambik CUTI TANPA GAJI , bermula dari 3 hb Jun hinggalah 13 hb Jun. Balik kampung . Kenduri kawin adik aBear hak bongsu tu. 9hb tu kita all ke Kuantan selama dua hari. aBear ada kerja di sana.

  • 14hb tu , pB sambung cuti sari lagi. Sempena hari jadi aBear yang ke 39. Tapi tak celebrate apa apa pun sebab pB tersangatlah tak sihat pada hari tu.

So , geng , itulah alasan dan sebab musabab kenapa pB lama tak update blog dan juga tak melawat blog kengkawan semua. Harap semua telah berpuas hati dengan alasan ini. Sekian , terima kasih.

Comments

Pak Man laksam said…
Oooooo.....lagu tu!!
Webmaster@Echam said…
Emmm.. ok2.. so selamatlah kembali berkarya yer... hehhehe
zino said…
alasan di terima..
MOKCIK AZWA said…
Baik cikk...semoga sudah sihat sepenuhnya ya...
ima said…
ooo...kisahnya..sekarang dah oklah kiranya...
Zareda Norman said…
Harap dah oklah sekarang ek...
risanur said…
semoga kak pB sihat selalu...
maiyah said…
alasan di terima ngeeee
shafarina said…
sama2. eh akak bagilah nombor hp balik, hp kita kan hilang hari tu. nombor semua blogger tarak.
a kl citizen said…
semoga dah sihat betul ya...
Sally said…
Salam,

maka terjawablah soklan yg bermain d minda Sally selama ni..welcome back!
Anonymous said…
bestnya cuti bergaji... selamat menjaga kapal dgn baik he he tuan nakhoda sihat ke?
oren said…
semoga selepas ini ok-ok lah yer..

take care..
AuntieYan said…
Salam pB,

Ha!...ha!...lawa template! :-)
DrSam said…
salam pB. Semoga dilimpahi rahmat sokmo olehNya dan dapat berkongsi cerita bersama kita lagi bila ada kelapangan.

Popular Posts