914


aBear minta pB lepaskan dia 100%


macam mana pB nak lepaskan dia 100 %


nak lepaskan dia 5% pun , pB tak sanggup

Comments

AZLIN said…
sabor ye kak pB. even sy xkenal akak, tapi sy dapat agak akak sedey. bykkan berdoa..
kakcik said…
Sabar pB..

lepaskan dalam konteks yang macam mana? Lepaskan untuk dia buat keputusan atau dia ingin kembali solo? Mintalah petunjuk dariNya. Kakcik doakan semuanya akan pulih semula.
Ummi said…
sabar ye PB, banyak berzikir dan memohon padaNya

take care ok
oren said…
dia mintak lepaskan p outsation kah?

*mmg itu jek yg saya pikirkan*
Anonymous said…
Lepaskan je dia 50%, hopefully dua2 akan happy - give n take - care 4 each other 50/50 ...-ip-
saya pom tak sanggup....
MOKCIK AZWA said…
lepaskan dari segi trust kot?

jangan diturutkan sangat emosi tu..nanti lain pula jadinya.

lepaskan 100% keresahan mu kepada NYA...Dia maha mendengar dan maha mengetahui.

all the best
Zaitun said…
Banyak bersabar,serahkan pada yang maha esa.
catz_mafia said…
Kak pB,
Sabar ye kak... Semoga Allah melindungimu kak..
fa*atip said…
cubalah baiki balik keadaan semampun yg boleh....dan mohon pertolongan dariNya jua....
kak tie said…
Tie tak tahu nak tulis apa la pB, sebab masih tak faham situasi sebenarnya.
.
.
Walau apa pun, Tie harap semuanya berakhir dengan baik...
risanur said…
nak lepaskan ke mana kak pB??hope kak pB bersabar yea...
zino said…
lepaskan apa??
Biarlah rahsia said…
apa2 pun k.pb banyakkan bersabar yea...
AuntieYan said…
Salam pB,

Hai, jangan buat suspen pB....nanti macam-macam pulak andaiannya.... silap haribulan paper Kosni****buat tajuk muka depan pulak.

Ceria selalu pB!
~adeQ~ said…
nape ni kak???? nak lepas2 pulak...
KAMATO said…
Kalau setakat lepaskan outstation takpa la.... Apa pun buatlah yg terbaik, kepercayan itu yg paling penting
kakLuna said…
kalo saya, org minta saya mesti beri..krn erti bahagia adalah pd memberi..
Rohaniah said…
dia nak concentrate kumpul duit utk family kot PB...cuba la dulu...
Kunang-Kunang said…
Akak tak kisah sebenar. Apa pun banyak2lah bersabor dan mohon petunjuk dariNYA. Semoga ditunjukkan jalan yang betul untuk kebahagian di dunia dan di akhirat.

Sabar banyak2. Selain doa itu saja yang dapat akak tuliskan.
Mak Su said…
errr? maksu tak paham. adakah kerana aBear nak ke bilik air?
zareda said…
lepaskan dari konteks apa ni?

macam kata azwa, lepaskan 100%keresahan tu pada Allah swt. Dia maha Mendengar dan Maha Mengasihani...
Zabs said…
Salam pb....lama tak jengok ke sini. Permintaan yang tak sesuai agaknya...sabar dan banyakkan doa minta petunjuk. InsyaAllah.
Anonymous said…
apa cerita lak ni?

yat
pB said…
salam semua


terima kasih pB ucapkan diatas semua kata kata semangat yang kawan kawan berikan. pB tahu pB tidak berseorangan di alam maya ini.
Terima kasih...

Sesungguhnya sabar itu amat penting dalam menjayakan sesebuah perhubungan ...

Insyaallah , semuanya akan berakhir dengan baiknya.

Popular Posts