981

Salam


Setelah bercuti lebih dari 2 bulan , maka tiba lah jua masanya untuk bekerja semula.
Esok , hari pertama pB masuk pejabat.


Harap harap , masih ingat lagi jalan ke pejabat.
Harap harap , masih ingat lagi no telefon team team sekerja.


Harap harap , meja kerusi pB masih lagi ada di pejabat.





Cerita tentang Adam Faris.


Hari ini hari kedua , pB hantar Adam ke rumah pengasuh.
Terpaksa hantar Adam ke pengasuh kerana Tok Ma dah tak larat nak jaga.

Alhamdulillah , nampaknya Adam serasi dengan pengasuh @ MOK.



Cerita tentang Nur Arifah.

Hari ini hari pertama peperiksaan.
3 subjek untuk hari pertama.
BM
FEQAH
AL QURAN

Semoga suksess .....

Comments

wahida said…
semoga semuanya berjalan lancar....amin...
tasekM said…
dah semua lancar. bulih beranak sorang lagi ni kak...




.
~ yus ~ said…
Selamat kembali bekerja esok..:)
MULAN said…
kejap je masa kan.. dah masuk keje dah pon..

harap pb sihat..!!
Yunus Badawi said…
Selamat kembali bertugas.

Comellah Adam Faris.
Zareda Norman said…
selamat kembali bertugas.. jangan nangis teringatkan adam sudahlah yer.. hehehe
sally said…
Salam pB,
selamat kembali bertugas! baru semalam teringat kat Adam Faris tuuuu..
aNIe said…
Rasa macam sekejap je kan... Selamat Bertugas kembali PB
kucingorengemok said…
haha, tak tahan baca komen tas...

selamat bekerja pb!
mamalisa said…
saya kalau nak start kije bila lepas cuti 2 bln tu mmg haru, perasan tu kemain sayu nak tinggalkan baby, pastu blur-blur je kat opis...


so selamat kembali bekerja yeh :)
atty's said…
kty komen 3/3..jadiknya selamat bekeerja kembali..
PB update ni 3 dlm 1 ke 4 dlm 1 nih... ei... dahsyat betul.. (gaya nazmi raja lawak)

PB, nnt leh dating balik.

Popular Posts