29 May, 2011

1023






















Hasil tembakan adik ipar pB ....


Saper yang berminat boleh kunjungi blog



45 comments:

Sally said...

Kat wall FB Sally ada gmbr baby mcm Adam..nama pon Adam Faris..5 bulan..yg upload tu nama Syidah Ramli...Adam pB kah itu?

izman said...

cantik dan menarik.

pwincess Lov3y dOv3y said...

comey nyer anak pb..

MULAN said...

comelnya adam...!!!! picit pipi sikit..

Insan Marhaen said...

biarlah comelnya itu hingga ke dewasa!

Zareda Norman said...

bulatnya mata... geram..

risanur said...

commey nye...geram tul la...

Daddy Ziyyad said...

Tq for the link..

MOKCIK AZWA said...

so cute...nic pics too...

Kakzakie said...

Kakak suka baby yg comel-comel. Lepas ini kakak ke link yg diberi. TQ.

kakpah said...

pandai adik ipar pn nembak...
cantik pics tu..

Yunus Badawi said...

adik ipar menembak guna apa?

saya punya cap ayam aje huhuhu

Jard The Great said...

kak.. beli kat JJ wangsa maju =)

maiyah said...

assalam..

cumelll le baby ni.. meh nk geget hidung tuuuu eeeeeeeeeee gerammmmmmmmm.. :D

gedek! said...

Ololololo,,,,....

Tu baring atas bulu kambing biri2 ke...?

pB said...


GEDEK
A ah ... betul tu

pB said...


MAIYAH
Salam



Tak leh gigit sebab Adam tengah selsema sekarang nie... Hingus meleleh leleh ... hu hu hu

pB said...


Jard
JJ kat Wangsa Maju memang banyak pilihan. Tak macam JJ kat IOI Puchong nie

pB said...


YUNUS B
Dia guna Nikon. Tapi pB tak tau dia punya model number.....

pB said...


Kak Pah
Hik hik hik...


Kalau aBear baca komen kak Pah , kecik hati diaaa...


Adik ipar pB nie memang suka tangkap gambar baby-baby nie.

pB said...


Kak Za Kie
Jenguk jenguk dan tinggalkan komen ..lagi syiokkkkk

pB said...


MokCik AZWA
pB pun suka tengok gambar baby - baby nie.


Azwa , lepas ni pejabat kita dekat jer.

Azwa di PutraJaya , pB di CyberJaya

pB said...


DADDY ZIYAD
No problem. Perkara elok , boleh dikongsi kongsi bersama.






RISANUR
Rasa macam nak cubit-cubit....



he he he

pB said...


ZAREDA
Alhamdulillah

pB said...


INSAN MARHAEN



Harapnya begitulah. Dan juga menjadi anak yang soleh , itu yang paling penting

pB said...


MULAN
Nanti bila jumpa , Auntie Mulan boleh picit picit pipi Adam

wifenavy said...

cantik la gambar.. best kan ada camera canggih

pB said...


PWINCESS
Terimakasih . Terima kasih juga sebab sudi tinggalkan komen dalam blog kak pB.

pB said...


IZMAN
Kena ada kesabaran yg tinggi kalau nak ambil gambar baby nie...

pB said...


SALLY
Shidah Ramli tu adik ipar pB...

pB said...


WIFE NAY
Memang seronok kalau afa kamera canggih nie. Tapi kena belajar ...

DrSinga said...

pinjam topi!!

pB said...


DrSinga
Kena pinjam dengan Mak Sedara Adam. Itu prob dia untuk shooting gambar babies.



Dia beli secara online . Lima belas RM sahaja

Nazzue said...

Tembakkan yg menarik...comey :)

Just Call Me Bitt said...

nice shoot....hey u, singgah dari komen i...terus follow u meh ;) salam kenal

hamzah ian said...

cun...

ckLah said...

Kacak putera pB

wahida said...

comel giler la si adam ni...rasa nak peluk cium dia...pastu nak geget peha dia sekali...

TokNabe said...

Menembak sekarang tak berdentum bunyinya.............

:D

Hamizah said...

comey..dah brapo bln?

Lizan said...

pb. balas kunjungan ...... menarik tertarik adam memang debom..pandai posing ehhhh...geget sikit....

Irfa said...

lawanya gambar.penah berangan nak ambik gambar bby cam ni.tp skrang baby dah besar

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sihat dan comel..doa semoga beliau akn terus membesar dengan sempurna

AZANI said...

pB ,
kalau sertai peraduan foto...boleh menang ni...

My Little Diary said...

eh, eh, comel nya model tu... hehe

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...