1028

Semalam hari jadi aBear.

Semalam aBear masuk 4 siriessss.

Yang jeles tu walaupun dah masuk 4 siri , tapi masih kelihatan seperti pertengahan 3 siri.

Tiada hadiah istimewa.

Tak tau nak belikan dia apa.
Bila tanya , dia mintak Honda ....
"Mana bini dia nak cekau duit belikan dia Honda CrV"
"Setakat nak beli model kereta Honda CrV yang kecik tu , boleh ler"

Last last , pB beli sekeping card dan tiga keping kek perisa pandan , coklat dan oren.







Selamat Hari Jadi aBear....









handsome kan ..

Comments

gedek! said…
Ini tahap dewa, ni..!
Anonymous said…
pb....salam Happy Birthday to abear, kami berdua dah lama 4 siri dah masuk 4 siri setengah dahhhhh

cm
lupekanje said…
harusla jeles si isteri ni...
risaupun ado bila cik abear maintain..hehe..btw, happy belated birthday buat abear PB.
en_me said…
macho giler tewww.. ehehe
wifenavy said…
Rasa2nyer sume Wife akan dan memang cakap Hubby dia la paling handsome.. ngee.. Hepi besday la utk hubby pB.. 4 siries... lagi beberapa tahun utk kami berdua..
MOKCIK AZWA said…
Biar betul dah masuk 4 series nie...tengok macam umo 26 tahun..gambar tahun bila nie PB hehhehehe

anyway Happy Birthday to abear PB ..
KV said…
hensem. Hehe

Heppy besday to abear kak pb.
bujal X said…
serius~muka abear tak dimamah usia!he~~
~adeQ~ said…
Happy birthday Abear kak pb, semoga terus menjadi suami mithali dan bapa penyayang....lagi2 dah ada geng sekarang kan...heheheh....kak pb pulak, take care...selamat menempuh tmpt baru.Semoga semuanya dipermudahkan....
Anonymous said…
Slmt ulang tahun utk abear...yes truly handsome...may each year plus bring happiness & ur love forever...-ip-
pB said…

IP

Terima kasih...
pB said…

ADEQ

A ah , dia dah ada geng. Tak sabar nak tunggu Adam besau...


Tadi drive dari rumah , alhamdulillah 20 minit dah sampai.
pB said…

BUJALX

Wahhh, kalau aBear baca komen Bujal nie, tiga hari tiga malam , tidur senyum jer ... he he he
pB said…

KV

Terimas kasissss .....
pB said…

AZWA

Aah , dia dah masuk 40 baru nie. Gambar awal tahun nie ... Dia dari dulu sampai sekarang tak berubah langsung. Rambut pun tak beruban lagi. Lagilah pB jelessss sebab rambut pB dah lama beruban
OO said…
kalu abear napok supo 26 gak, da keno wak jjadi supo 24!
Daddy Ziyyad said…
Selamat Hari Jadi En.Roslan...

Ya, En ,Roslan kelihatan dalam lingkungan 3 series...:P
Hamizah said…
betul..
muda remaja lg..hehe..
happy besday handsome man..hehe

bday suami saya hr ni (16/6)
pB said…

HAMIZAH

Waaaaaaa .... kembae lar hidung aBear kalu baco komen Mizah nie


Selamat Hari Jadi Untuk Hubby Zah ...
Hok ko brapo nie??
pB said…

DADDY ZIYAD

Alahaiiiiiiii
pB said…

KAK WANI

Cabaran sungguh tuuuu
pB said…

WIFENAVY

Betul tu .... kalau puji orang lain kan , takut nanti ada yang kena tidur kat bilik lain pulak... he he he
pB said…

WIFENAVY

Betul tu .... kalau puji orang lain kan , takut nanti ada yang kena tidur kat bilik lain pulak... he he he
pB said…

en_me

Macho macam saper tu ?? Aaron Aziz ker??
pB said…

ACIK

Memang jeles. Bimbang tu ada lar sikit sikit
FaAtip said…
ha ah hencem..hehee. Macam baru keluor kolej je...
Shidah said…
life begin 40.....
HappyIrfa said…
life begin 40..hahaha..takpo.kak pb menten cute :-)

Popular Posts