1037

pB perasaan bila masuk surau , ada jer yang mengadu sakit tulang belikat.
Mana tak sakitnya , hampir lapan jam dok mengadap pC.

Rasa macam nak buat servis mengurut kat surau tu.
Tapi bukan pB lar yg urut.
pB tolong carikan tukang urut dan seludup masuk ke surau.


Sejam charge Rm 55 atau Rm 50.
Setiap seorang pelanggan , pB kutip 5 Rial.
Kalau sehari ada 5 pelanggan , end of the day pB akan dapat RM25.







Senang - senang jer dapat RM25/=.








Ada berani ker??
Boleh ker??

Comments

Sally said…
50% - 50% lah senang..
Ibu n Abah said…
pB...
kalau pB yang mengurut..lagi banyak boleh dapat tau...
hehehehehe...
banyak kerja lain nak buat, kan?...
MOKCIK AZWA said…
boleh kayo jadi tukang urut kat situ kelak hehehhe
bujal X said…
beli kerusi urut~haha~~
HappyIrfa said…
boleh je.bos okey kot

Popular Posts