15 August, 2011

1055

Buat masa ini , pB betul betul berada di dalam keadaan yang tidak menyenangkan ....



Niat di hati mau menolong orang ,
tapi tak sangka ......


akhirnya menjerat diri pB sendiri







Dan hingga kini , pB tak pasti sama ada pB mampu
untuk melepaskan diri dari jerat yang semakin hari
semakin melemaskan nafas dan melemahkan semangat diri pB

12 comments:

mamawana said...

Berdoalah. Ins'allah.

Pok Li said...

Jadi penjamin ke

zino said...

semuga ada jalan kluar..

Ibu n Abah said...

pB...
jika kita terlalu memikirkan sesuatu perkara itu..kita akan terasa sangat ianya satu masalah yang paling besar.. cuba pB bawa beristighfar dan berzikir..mohon pada Allah agar diringankan dari masalah tersebut.. Insya'Allah.. akan dapat pB lupakan masalah itu.

Anonymous said...

cubalah fikir itu sebagai yg ditetapkan Allah...InsyaAllah wpun tak selesai masalah hati kita dapat menerimanya...kalau fikir2 sgt nnt akan bazir masa, perasaan, tenaga..boleh sakit kepala pulak...harap slow-slow ia akan dapat selesai

cm

shafarina said...

moga keberkatan bulan Ramadhan ni mampu menyelesaikan masalah kak pb tu

MULAN said...

moga masalah pb cepat selesai..

Daddy Ziyyad said...

terasa macam melepaskan buaya yg dihempap kayu kan..last last kaki kita yg di gigit

DrSam said...

tabah menghadapi dugaan pB. Itu latihan dan 'assignment' dari Dia jua. Semoga diberi jalan penyelesaian.

tough time wont last, tough people will...

~ yus ~ said...

harap2 masalah kakPB segera selesai...


minta petunjuk dariNya kak, moga dibukakan jalan penyelesaian yang mudah

Hanis said...

baca n3 kak pB...saya pulak naik risau.Bunyinya mcm series juga ye.But apa2x pun everything happen for a reason kan kak pB.

Ramai yg mendoakan moga kak pB menemui jalan penyelesaian yg terbaik.

Semoga kak pB tenang dalam menghadapi ujian ni ye.

en_me said...

salam ramadhan akak pB tewwww.. uhuhu

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...