1087

Credit diberi kepada Adik Ipar pB @ Shidah kerana mengambil gambar Adam Faris.

Lokasi Pengambaran : MPH Mid Valley

Tarikh : 13 November 2011

Berouting bersama-sama dengan adik pB dan family






Comments

luahfikiran said…
SALAM,
BAGUS TU ! KOCIK2 DAH MINAT BACA BUKU !
HappyIrfa said…
buleh jadi ULAT BUKU besar seksok ni..hai adam
bujal X said…
he~~adam tak gigit2 buku tu?
jedi said…
minat membaca dari kecil...bagus lah..
Kunang-Kunang said…
Assalamualaikum pB,

Cutenya anak pB. Semoga dia sihat selalu.
Sally said…
Encem boy!
Kakzakie said…
Heee... geramnya kakak macam nak pegang je... suka..suka...tersangat suka tengok anak ini...
aNIe said…
Cantik gambar2 tu PB... kecik2 lagik dah pandai membelek buku eh... dah besar nanti menjadi orang yang pandailah ye
ibundo said…
besar dah adam...
MULAN said…
waaahhh.. adam dah besar... comelnya..
Hanis said…
comelnya adam baca buku (beraksi dgn buku :P)

cuba kak pB bawak anak-anak akak ke library shah alam dekat seksyen 13...lagi syokkkk
Zareda Norman said…
dah besar dah adam so pb jangan sedih sedih lagi ek
dah beso anak bujang kak PB hensem..salam takziah untuk kak PB sekeluarga..tabahkan hati ye kak..
risanur said…
comeynye adam ni...boleh bg petua tak camne boleh dpt baby comey cam ni hehe...

Popular Posts