1118

WIKIPEDIA : Aku tahu semuanya.




FACEBOOK : Aku pula kenal dengan semua orang .



FRIENDSTER : A'aa, semua kenalan aku kau curi !



MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook !



TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau .



GOOGLE : DIAMMM !! Aku ada semuanya .



MOZILA : Eh , tanpa aku , korang tidak boleh diakses .



IE : Wei Mozilla , sendrik mau ingat ha . . gua kan ada !



MOZILA : Lu pehal ? Kacau line orang jer !



IE : Lu dulu la mamat , mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi ! !



INTERNET : Sudah !!! jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde , korang lagi la takde ! Power tak aku ?



FACEBOOK : Hmmm , akulah yang paling ramai di kunjungi . Jadi gua yang terbaekkkkk !!!



YAHOO : Facebook, jangan riak . Kalau aku takde, mana boleh buat email !



GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak !



MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org ingat kami ni kayu ?



TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik . . baru korang tau siapa paling power

Comments

Salam,
Apa pulak kata bloggers? Tak ada bloggers, alam maya tak ceria ! Baru kau tahu betapa pentingnya kami ini !
jedi said…
suma pakat dok bising...hehehehehe
Kakcik Nur said…
Hahaha... kata2 Dato' LF itu ada betulnya. :)

Ahli politik pun tak dapat nak buat duit lebih (atau buang duit) tanpa blogger! hehehe...
Zareda Norman said…
letrik tak de generator boleh onn...
sue-ab said…
hehehe...mr tnb gak yang bunyik..tp laptop bleh guna bateri..cas guna generator...
Rumah Kuning said…
Kerana semua tu, poket kita bocor makin besar.hehehe
MULAN said…
layan kejap2 je... nanti tak siap keje rumah... hehee...
kasihibu said…
hehehehe....semua nak jadi yang terpenting kan?
~ yus ~ said…
semua ada peranan masing2, satu takde tak boleh juga, kurang meriah kan...
risanur said…
huhu...memang lawak sungguh la...
hazila said…
Semua nak tunjuk kuasalah katakan....
I like ! hehehe...
efa fairuz said…
hahahaha.. ayat ngelah skali tu best! :D

Popular Posts