Tiada Lagi Cerita Bandung

Sabtu lepas , kita orang ke Pengkalan Balak.
Saja jalan-jalan , makan angin.

Malamnya pula bermalam di MuO.
Bersarapan di Muo , roti canai 70 sen sekeping.
Kuih muih 6 biji Rm2.OO.


Mana nak dapat kat sini macam nie ???????


Cuci rambut dan gunting rambut untuk 2 orang anak dara dan sorang mak dara cuma RM27.OO





Citer Bandung , akan disambung , bila mood dah oK.

Comments

cheqna said…
lama tak menyinggah disini...
dan of coz pemilik umah ni dah lam atak update kan kan kan???
wak gapo thoorrrrr
hehehee
KhaiRin : anies said…
knape x sggh umah sy? hehehe
naniasda said…
Mmano MuO? Kita old school dok pehe weh :)
insan_marhaen said…
di tempat kita, kita perlu bayar untuk harga kos+cukai kerajaan. sebab tu jadi mahal!
MOKCIK AZWA said…
seronoknya..harganya murah sebab hidup yang simple..berbanding di kota, segala2nya kena bayar..

Popular Posts