16 April, 2012

Tiada Lagi Cerita Bandung

Sabtu lepas , kita orang ke Pengkalan Balak.
Saja jalan-jalan , makan angin.

Malamnya pula bermalam di MuO.
Bersarapan di Muo , roti canai 70 sen sekeping.
Kuih muih 6 biji Rm2.OO.


Mana nak dapat kat sini macam nie ???????


Cuci rambut dan gunting rambut untuk 2 orang anak dara dan sorang mak dara cuma RM27.OO





Citer Bandung , akan disambung , bila mood dah oK.

5 comments:

cheqna said...

lama tak menyinggah disini...
dan of coz pemilik umah ni dah lam atak update kan kan kan???
wak gapo thoorrrrr
hehehee

KhaiRin : anies said...

knape x sggh umah sy? hehehe

naniasda said...

Mmano MuO? Kita old school dok pehe weh :)

insan_marhaen said...

di tempat kita, kita perlu bayar untuk harga kos+cukai kerajaan. sebab tu jadi mahal!

MOKCIK AZWA said...

seronoknya..harganya murah sebab hidup yang simple..berbanding di kota, segala2nya kena bayar..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...