16 April, 2012

Tiada Lagi Cerita Bandung

Sabtu lepas , kita orang ke Pengkalan Balak.
Saja jalan-jalan , makan angin.

Malamnya pula bermalam di MuO.
Bersarapan di Muo , roti canai 70 sen sekeping.
Kuih muih 6 biji Rm2.OO.


Mana nak dapat kat sini macam nie ???????


Cuci rambut dan gunting rambut untuk 2 orang anak dara dan sorang mak dara cuma RM27.OO





Citer Bandung , akan disambung , bila mood dah oK.

5 comments:

cheqna said...

lama tak menyinggah disini...
dan of coz pemilik umah ni dah lam atak update kan kan kan???
wak gapo thoorrrrr
hehehee

KhaiRin : anies said...

knape x sggh umah sy? hehehe

naniasda said...

Mmano MuO? Kita old school dok pehe weh :)

insan_marhaen said...

di tempat kita, kita perlu bayar untuk harga kos+cukai kerajaan. sebab tu jadi mahal!

MOKCIK AZWA said...

seronoknya..harganya murah sebab hidup yang simple..berbanding di kota, segala2nya kena bayar..