27 June, 2013

1260

Dulu
sebelum pB terima jawatan ni , habis rata reti pB riki riki.
Bertanyakan kepada yang sudah lama berada di unit ini ....

Sap sap sui , kata mereka....
Mudah jer ....

Kalau pB lagi mudah , delegate jer kerja.
Suruh jer anak buah buat report .....

Alahhh ... unit tu tidak mencabar langsung

Itulah kata mereka .....

Tapi
Sekarang

Setelah berada lebih kurang dua bulan di unit ini ,
masyaallah ......

Alam bersenang senang sudah tiada lagi.

pB rindu tempat kerja lama

pB rindu Data Shah Alam
pB rindu ANM FM CBJ


Tapikan ,
lagi mencabar kerja baru ini ,
lagi pB suka ....

At least , pB rasa gaji sekarang lebih berkat .....


Esok ....
pagi nak ke PutraJaya
Lepas jumaat nak ke Bukit Jelutong

9 comments:

Daddy Ziyyad said...

Kemanisan keberkatan rezeki tu....yg merasainya nya sahaja tau feel nya, kan? :)

Khai♥Rin : anies said...

rindu tu dugaan ;-) sm la mcm sy dulu

Arena said...

Takpe kak, bila mencabar baru thrill sikit. Kalau tak kita dekat comfort zone kita je. All the best kak.

jeBateja said...

apa2 keja pun....yg mecabar lagik besttt.....ahakz

ibundo said...

dah tukar tempat kerja ya pb. Lamanya kpah tak menjenguk. Selamat menyambut ramadhan

MOKCIK AZWA said...

Tahniah PB..

Uncle Lee said...

Hi PB, just do your best whatever it is, where you are.
Best regards.
Lee.

m.u.l.a.n said...

alhamdulillah...

Kakzakie said...

Kepuasan kerja lebih terasa kalau ada task yg digalas. Kalau banyak goyang kaki tak rasakan...