1288

Wah
Dah dua bulan tak update blog.

Sibuk.
Itu jer lah alasannya.
Nak melawat blog kawan kawan pun tak sempat.

Jenguk Fesbuk sempat pulak.
ha ha ha

Kerja 8 jam pun rasa macam tak cukup jer.
Kalau kerja dulu , habis 8 jam , habis.
Tapi sekarang , sampai kat umah pun still lagi kena panggil (kdg kdg).

Sebelum Dato' Najib tukar kabinet, kita orang dah tukar dulu.
Bos kecik semua kena keluar.
Yang jaga department skrg ini manager manager.

Bila dah bos ni taraf manager ,
so demand macam macam lar.

Ini pun patut hantar report.
Tapi report tak siap lagi.
So , hilang stress dengan tulis blog dulu.

Ha ha ha

Musim orang menunaikan haji sekarang nie.
Teringat ingat nostalgia tahun 2013.

Hajat dihati nak buat entry untuk kisah haji tu.
Tapi gambar gambar aBEar yang simpan.
Tak best citer tak ada gambar (alasan).


Okaylah ...
kena sambung buat laporan dulu.




Comments

Kakcik Nur said…
Giliran kakcik untuk bertamu di Tanah Suci bagi mengerjakan ibadah haji belum tiba lagi... Harap2nya dapat pergi dalam setahun dua lagi...

Aamiinn
pB said…
amin kakcik. insya Allah, Allah akan perkenankan doa kakcik.
naniasda said…
hopefully soon boleh baco cerita haji pB :)
che mid said…
Assalamualaikum, Ini Che Mid. T kasih sudi singgah dan komen dalam blog Che Mid ya. Kenal kak Ila..saya ni isteri abang kak Ila..
Dewi Aja said…
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)
Lee said…
Hello PB, just dropped by say hello. How you doin'?
Hope the haze not affecting you all.
Best regards,
Lee.
Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

Popular Posts