18 October, 2015

1290

Tetiba datang rajin lak nak update malam malam buta.
Dah lah esok kerja ...

Bukan apa dah alang alang buka laptop ,
so kita update jer lah .....

Pagi tadi ke Poli Sabak Bernam.
Minggu ni minggu exam.

Si Kak Ngah esok first paper.
Si Kakak nunnnnnnnn 4/11 baru ada paper.
Tak kan Kakak nak dok melangut kat asrama.
Kawan kawan lain semua dah balik.
So , kena lah gie ambil si Kakak tu.

Nak tak nak , kena guna highway.
Bukan tak boleh guna jalan faderal, tapi tau saja lah
Dari Shah Alam nak ke Klang then ke Kuala Selangor ,
traffik lite .... ya ammmpunnnnnn , tak kosa nak mengadap lampu merah.

Memang terasa siut.
Banyak lak tu naik.
Lima puluh sen.
Bukan satu tol , tapi 5 tol.
Pergi dan balik dah 10 tol.

Boikot gak.
Tapi boikot cara baik.
Kita bayar dengan syilling.
Sian budak toll kira syilling.
5 sen pun ada gak ......

Ada aku kesah ....


Selesai urusan angkat angkut barang Kakak , kita makan dulu.
Nak dekat , makan kat BNO jer lah ...
Kali ni ada reseki untuk makan mee udang.

Not bad.
Sepinggan rm7.50
Udang besar dua tiga ekor .
The rest yang biasa biasa.










Next semester Kakak dah buat Latihan Industri.
Si Kak Ngah , semester 6 baru LI.
Nak tak nak ....
Masih perlu lagi kesana ...


5 comments:

Kakcik Nur said...

Tak lama lagi mungkin dah tiada langsung tol yang boleh dibayar tunai. Hendak tak hendak kena guna TnG atau Smart Tag. Di sesetengah tempat, beli tambah nilai TnG pun kena GST... :(

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

insan marhaen said...

mungkin, migggu depan saya plan bawa ibu_suri makan mi udang. selebret hari ulta yang ditangguhkan.

lupakan sekejap bab kolestrol hihi..

p_kadok said...

stress pulak bukak2 page nmpk mknn....hehehehe

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111