11 October, 2006

HARI CAT SEDUNIA


Tak sempat nak bercerita.
Biarlah gambar yang memberitahu segalanya

Lampu lip lap lip lap bergantung gantungan

Afiqah sedang tekun mengecat


Pagar bercat baru tapi berkaler lama
hijau kuning tuuuu

Inilah pagar yang dibega oleh Abe


Afiqah dan Aqilah bergading berus mengecat

7 comments:

zino said...

tapi kan.. kalau cat baru.. lampu limlap lagi.. kalau tak ada program openhouse macam tak lengkap je nanti hehe

Pisces said...

a'ah kak, ader open house mesti lagi grand.. bila agaknyer..?? hehehe.. mesti lama balik beraya kat kg kan..?

Ordinary Superhero said...

Waah, siap lampu lip lap lip lap lagi.

PB said...

ZINO
Open house...hmm...itu kena tanya big boss dulu. Insyaallah, biasanya tiap tiap tahun tu ada la buat secara kecil kecilan..

PB said...

PIECES
Insyaallah balik jumaat 20hb. Balik ke selangor, tak fikir pun lagi..

O.S.H
Lampu lip lap lip lap tu setahun sekali jer ON. Lepas ni, rasanya masuk kotak semula...

hayad said...

wah kak PB, sempena ry la ni ek? :)

PB said...

HAYAD
Kebetulan la Hayat. Cat yang lama semuanya dah terkeluar (berkuping kuping) Tu yg buat Abe decide nak cat.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...