04 October, 2006

MONTENG LAGI

Pagi tadi jam 1130am, PB ponteng lagi. Kali ini 1 jam.
Kemana lagilah budak PB nie?
Asyik tahu nak monteng aja.
Puasa puasa pun tak reti nak buat kerja betul betul ker?

Ya ammpunnnnn
Minggu ni aja....

Kalau kerja kat HQ , mesti memang tak boleh buat kerja kerja ponteng ini..
Sebab tulah PB suka kerja jauh jauh dari HQ, jauh dari bos besar besar.

PB mengurut. Kali ni mengurut di Seksyen 18. Ok jugaklah.
Tak lah menahan sakit sgt masa diurut urut itu.
Sakit bahu ni memang tak hilang hilang.
Nak pulak bila kena memandu.
Abe , esok baru balik.
Adoiii laarrrr

Kalau sapa yg dok area shah alam ni, nak cari tukang urut leh lah contact PB, nanti PB berikan no tepon Kak Ros nie.

BTW, hari ni tambah lagi simpanan no tepon kawan blog.
PB sembang sembang dengan KakZ.
Suaranya...wah macam suara anak dara.
Serak serak basah.
Cayalah akakkkkkkkk........

PERKARA 2
Kad raya yg PB tempah dengan UDA dah siap dan PB pun dah dpt.
Cantik banget.
Suka PB.
Insyaallah next year, mesti tempah lagi dengan UDA.

13 comments:

kakZ said...

kahkahkah...naik saham ni.

weAr said...

kak PB ponteng kejee~ckp boss...hehe

klo sayer,x cukup ponteng sejam...-qada tdo.dlm kelas slalu tdo..

Ordinary Superhero said...

Wei la, doh pindoh rumoh doh. To prase la pulok. Banyok miss entry nok keno qodho nih.

zino said...

tak anta kat zino ke kad raya yg cantik tu satu hehe..

kimi said...

cantik rumah baru pb... semoga baju raya pb lagi cantik.. hee..hee

Zareda said...

PB
bes tak kaka ni ngurut? mahai tak?
Balik kg hari tu tak sempat mengurut, sibuk meronda kehulu ke hilir..

hayad said...

uish!? akak tempah kt mn tu ek? kasi tunjuk la sket. mcm mn nk tempah? mhl dok?

Ummi insyaAllah said...

k.PB..
hantaq lah kat Bie satu kad raya tue...hehehe
berape upah ngurut kat shah Alam kak?
Bie takut kena ngurut...geli tak thn...sekali br ada experience mengurut...
camana nk dpt anak cepat2 mcm nie...

hayad said...

my emel : hidayahyusof@gmail.com.
ala, mst dh lmbt nk tempah kan? thn dpn la jwbnyer..hehe

jamri said...

jarang kena urut, mengurut pun sekali je dulu... masa tu hari-hari terakhir nak kahwin...

...ntah apasal org suruh urut...

bila ada kad raya lawo sayang nak pos kat orang hahahha..

onde said...

acu forward teh no kakak hok mengurut tuh...

bakpo bahu PB sokmo sakit? kak OO ni dok sakit pinggae..kalu tuo gak lagu ni laaaa..

PB said...

KAK Z
Mana elok, naik share, atau turun share..?? Mestilah naik kan....Apa apa pun, suka dgr suara kak zie.

WEAR
Tok leh mo'teng lamo lamo bule posa, nati kuruh pahalo... kalau nok mo'teng lamo lamo tunggu lepah rayo....hi hi
Wear pulok jange dok mo'teng mo'teng sokmo dale kelah tu...tau..

ABE HERO
Aahh...sapa nypr hati abe..dok kaba bilo adik PB pindoh....tak po tak po, at least sapa jugok ko teratok buruk adik PB nie...(yo kor...abe Hero tu pangkat Abe...namo kher samo tuo la pulok)

ZINO
Nak kad raya jugak ker?? Antar kot email boleh tak...??

KIMI
Cantik...terima kasih. Nak belanka makan eskrim tak leh la pulak sebab posa kan... Baju raya...entahlah ...harap harap bila balik Klate ni, baju dah siap.

ZAREDA
Nanti PB postkan cerita mengurut nie..

HAYAT
Kak PB dah bagi alamat blog UDA. Wear dah contact tak??

BIE
Kalau dah biasa, tak geli. Nak kad raya, boleh...alamat alamat alamat?

JAMRI
Org kata, brg yg kita sayang tu yang lebih berkat kalau kita beri pada org lain. Walau apa apa pun, PB mesti simpan gak sekeping untuk kenangan kenangan.

KAK OO
Sakit sokmo , mungkin sebab dok bawok kreto dengan dok terleng gok dengan tv kat opeh nie....tau tak per..

Azhar Ahmad said...

Ummmm, tukang urut jate takdo?

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...