14 December, 2006

TUKAR IMEJ

Tengah hari tadik, pB dpt kebenaran dari aBe untuk tukar imej..
Inilah imej terbaru pB....
Tukar warna rambut sikit..
So, kengkawan ada idea ker mana pB nak dpt colour rambut yang HALAL....


11 comments:

Zareda said...

ambui comenyer imej baru PB. Zar suka inaikan jer rambut. Selain halal dan tak memudaratkan, inai juga menyejukkan kepala

NZNM said...

fuyoo..lawa tu ;) mmg kena tuka gak imej sesekali, kalau tak boring, pesen lama je kan

RaFFLeSiA MeRaH said...

amboiii, lawa nyerrr...RM pun x penah wat kaler rambut, so memang x tahu lerrr...takpun kak PB tukar sekali la imej camtu, jgn rambut jerr, mesti abe x tido mlm tgk kak PB pakai cam gambor tuhhh, silap2 x nak gi keje lagi, pehtu terus nak tukar opis keje satu tempat ngan kak PB, mueheheheh....

zino said...

tukar imej rambut je ke? hehe

oren said...

rasanya, takde yg halal..memang la kalau tgk kat kotak, semuanya halal sebab tak pakai bahan2 yang haram macam produk dari anjing dan b*bi, tapi tak bleh bawak dlm solat sebab ada wax yg menghalang air dari sampai ke kulit kepala masa berwuduk atau mandi hadas..senang cerita, akak pakai inai jek la kut...

kimi said...

mak oi... comel nyer si pb ni..
gambar ni gamabar masa muda ke?
hee..hee..

p/s: aku lebih sayang dan terpegun., bila wife aku pakai baju kurung..
dgn baju kurumg dia lah yang menyebabkan akau kawin ngan dia..
amat canti dan anggun sekali..
aku terpikat.. aku, mengorat.. aku kawin ngan dia..

dlt said...

amboi mak! vogue gitu.... oppsss... saloh la pulok. ingat kak pb, ruponyo buke. flight kukl brapo hari ni? jelesnyo sokmo lik kelate.

Am said...

tukar rambut ok gak tu pb, ingat tukat fesyen baju sekali hehehe, selamat berhujung minggu ya

Alex Lacey said...

hehehehehe...ado rupo doh tuh...

PB said...

ZAREDA
Inai ...nampak gaya pB memang kena cari inai jugak nie....

NZNM
Memang lawa, tapi kak pB takut tak sesuai dgn raut muka...

R.M
Nak tukar imej rambut, senang
tapi tukar imej body...itu susah la sikit...

ZINO
Rasanya cukuplah setakat imej rambut dulu...hi hi

OREN
Iyer ker gitu..?? Hmm....nampak gaya kena cari daun inai byk byk nie...

KIMI
Setiap wanita ada kelebihannya masing masing dan setiap dari mereka adalah berlainan...
alhamdulillah sebab KIMI tlh bertemu kekasih hati cinta

DLT
Wah...kalau kak pB look like that, rasanya aBe tak keluar umah tu...

AM
Rambut jelah dulu...tang baju tu, kena slim dululah...baru vougesss
Selamat Berhujung Minggu buat am sekeluarga..

ALEX
Ye ke...kak we....jeng jeng...memang kena ikut gaya nie nampaknya...

~ GAB ~ said...

If you are particular about halal-haram for a hair-dye, there are things to consider. When it says halal, may be the materials used are not made out of haram thing but not necessarily it is "halal" in a context of cleansing you up from "mandi wajib" due to the way the dye stick to the hair. That's what I was told in our tazkirah in our community surau. To be safe, inai is definitely OK because it seeps in the hair not "blocking" it on surface.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...