15 December, 2006

SAKIT


Badan pB sakit semua
kerana ber ' X CER SIZE'

Pertama kali, pB masuk GYM..
First trial..
Free Of Charge...

First time guna treadmill,
bila turun nasib baik tak rebah...
angkat punya angkat,
nasib baik tak luruh isi betis..
ha ha ha..

Sekarang dok fikir,
nak daftar atau tidak...

Hmmm...
Kalau nak body mcm gambar entry semalam,
memang kena masuk gym...

Hmm...
fikir fikir fikir...

aBe...??
Dia mengikut aja...

9 comments:

blackpurple said...

Gym yang kat IOI tu ke PB...? hehehe

Alex Lacey said...

keno istiqamah PB kalu nok masuk gym...k.we dulu pung masuk semeta, tp gak lepah tu jadi malah pulok....

zino said...

jangan angat angat T*** ay**m dah le.. buek mengabihan boreh yo.. kena kuat semangat tu dan kena ada jadual.. lepas tiga bulan apa patut berlaku.. lepas 6 bulan patut dah dapat shape macam gambar tu..

Idham said...

Pb...tak cuba tak tahu...so cuba lah dulu!
fokus lah apa objektif Pb..Nak slim ka nak sehat ka nak goda abg di rumah tu ka...hehehe..

selamat bergym!

idham

pendita said...

Wah..wah... siap masuk gym lagi kak kito nih... Huhuhu..

Yo lo kak PB, kelate loni x netu cuaco... sakli huje, sekali panah... tapi perut ambo ko bucik... make sokmo... hahaha...

Mazudi said...

Waaa.... kagum ni.

Patut la ayah aku call cakap dah berminggu takleh menoreh getah. Puyang boh doh kalih.

err.. kak, treadmill tu yang mana satu?

kakZ said...

mesti gym kat IOI ni. nak cadangan? join jangan tak join. tambah-tambah ada orang tulung bayaq...hihihi.

PB said...

BP
Bukan ... ini kat area bdr baru puchong...area Giant

KAK WE
Naper...tak caya ker?? Ha haa...

ZINO
Betul kata Zino tu...risau gak takut jadi mcm tu...Tp pB belum decide lagi..

IDHAM
Lama sungguh tak tinggal jejak bertapak kat umah pB nie...Ingat kan dah lupa....

PENDITA
Mesti sonok balik kapung...make sokmo..keno pulok musim boh nie..lapar sokmo..

MAZUDI
Allaaa...wak tok tahu la pulok..padahal dio tu lagilah hari hari masuk gym...

KAK Z
Terima kasih diatas cadangan tersebut. Masih dlm pertimbangan. Sakit badan pun tak hilang lagi nie.....

Ordinary Superhero said...

Fuuh, hebat tu. Lepas tukar imej, pergi Gym pulok doh.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...