18 December, 2006

KISAH HARI ISNIN

Alhamdulillah anak anak semuanya ok.

Si kecik dah start bertanya tentang abah nyer...

Si kakak dah start minta nak balik...

Si kak lang dah mula bercerita 'dia' dah lupa mcm mana umah di KL

Si kak ngah dah mula tanya nak celebrate besday dia di mana.

Insyaallah 22 hb ni akan balik lagi...

Kali ni , pulang bersama Abe...

Monday....ingat nak rehat..

Hah....rehat ke benda...banyak nyer report kerosakan yang masuk..

Adoi ........

Dah lah hati tak berapa nak tenang.....

9 comments:

happyirfa said...

hai kak PB..
ni nak balik ambik anak terus ker atau tunggu raya haji baru ambik?
saya pun baru plan nak tukar imej..nak potong rambut tp nak tukar color takut tak halal satu lg nak cari inai kat mana?

kasutVINCCI said...

apa la yg dok tak tenang tu?

zino said...

yg tak tenang tu report kat sini.. hehe

Syikin said...

salam,

apa yg tak tenang tu kak

anak2 saya pulak start duduk kg.

daftarlah kak masuk gym tu..dah cik abe benarkan..

dah tukar color rambut ke..eh, tak takut rosak ke..sbb ada cousin saya tukar colour rambut dia, mcm lbh krg kaler yg akak minat ni, lama2 rambut dia nampak mcm keras, dia pun akui rambut dia jadi rosak..tp tak taulah itu jenama apa

KAMATO said...

yang tak tenang tu kena tenangkan dulu

NBK466 said...

Alamak..dah banyak N3 den terlepas nie... Anyhow...rajinnya balik kampung cam dekat jerk..he..he.he.. Apo nak buek dah separuh hatinya ada disana... Cepat ler habis cuti sekolah oooiii...

RaFFLeSiA MeRaH said...

hehehehe...tak tenang yerkk, x kan dah kaler rambut x tenang lagi nih? kaler ape rambut tu kak?? tunjuklah kat blog...muehehe, boleh?

Pisces said...

sy pun byk dah tinggal n3 akak nie..
busy nyer la.. semua dateline this week..
aper yg tak tenang tu kak..??

PB said...

HAPPY IRFA
22hb ni balik dan beraya dulu..lepas tu baru balik terus..

KV
Cuti tak lepas lagi...

ZINO
Cuti tak approve lagi...Zino boleh tolong ker?

SHIKIN
Thx fot he info...setakat ni rambut belum potong dan belum letak kaler....nampak gaya kena tumbuk daun inai dulu

KAMATO
Dlm proses, menenangkan jiwa raga lah nie...

NBK466
Hik hik..tiap tiap minggu balik...lapan jam tu..lama tul nak buleh sampai...

RM
Eee..mana buleh tunjuk...aurat...

PIECES
Cuti akak belum dpt approvallll

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...