07 February, 2007

TUKAR

pB dah tukar akaun..
saja gatal tangan la pulak pagi pagi ni..

sekarang dok terkial kial belajar blogger baru nie..
harap semua akan berjalan lancar...

buat special fren pB yang sedang dok mesyuarat tu,
mesyuarat betul betul..
jangan dok asyik main sms jer tau...

10 comments:

Inilah Saya said...

Salam ukhwah,

Baru tukar akaun? sebelum ni pakai apa?

Alex Lacey said...

belajar jange tok belajar...lebih kurang samo jah...hehehe

PB said...

INILAH SAYA
Salam buat saudara. Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog pB.
Sebelum ni pB guna Old Version punya akaun..

ALEX LACEY
Tulah, slow la kak we...

NBK466 said...

Tukar dari akaun simpanan kepada akuan semasa ker? he..he...he...

zino said...

elok le buka akaun kat tabung haji satu cerah masa depan hehe

PB said...

NBK
Amboi sonok nyer ketawa...

ZINO
Orang yang beri cadangan tu cam ner?? Dah bukak akaun ker???

cikdinz said...

tukau akauan kat bank mana..ekekekekkkk....

PB said...

CIKDINZ
Bank blogger....kah kah kah

dlt said...

kak pb, cam skima skit akaun ni. ni akaun simpanan tetap ko? banyak faedah kalu fd ni.

Kaklong said...

salam,

tahniahlah..blog saya yg lama tu pun baru gak dpt upgrade, saya ingatkan takleh upgrade dah, tu sbb buat blog n url baru. rupanya, kena sabor lama sikit. saya yg tak sabor huhu.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...