17 May, 2007

NO IDEA

Goodies untuk semua yg pergi sabtu ini

Hadiah untuk cabutan bertuah

Coklat coklat yang memang kanak kanak suka

Close Up Chiki Dis dan Coklat

Itu adalah antara benda benda yang kami akan dapat sabtu ini.

Tak der idea, so tem pek gambor jelah hari ini.

Mana Mc Budu?
Mana Indera?

Senyap jer ....

27 comments:

ADIEJIN said...

lerrr...main tempek gambar jah ? tok leh jadi ni..ni pemalas namanya nih..kena report kat bloggers council

kakLuna said...

tepek gambo pun buleh la tu kakPB...

pB said...

ABE ADIE
Jadi la deh untuk haghi nie..

Panas ke'tok sapa tak dok idea ..

At least ado jugok entry ...

hi hi hi

saper presiden bloggers council nie??

Kak farah ker?

pB said...

KAK LUNA
Terima kasih kerana backing kak pB

Sayang Lunaaaa

♥fizzy♥ said...

Seeing is believing..
Pictures speak louder than words.. [boleh x reka sendiri? hehehe..]

pssst..kak pB, Mr G tu bayar doh ko?
hehehehhehehe..
kalu tok bayar lagi, kensel namo dio hok cabute bertuah tu ok??
>:)

Idham said...

:) dae jugok tu tae pek gamba tuh..hehehe...
bakpo tak tae pek gambo pB nyoh...
hehehe
:)

abe id

pB said...

ADIK FIZZY
Betul tu..
bilo ado gambar, lagi jelas cherito ...

psstt....hadioh cabut'te bertuoh tu MR G sponsor.
Tapi duit masuk, dio tok baya lagi larrrrr

ABE ID
Tok leh boh gamba pB.
Namo khe ado orghe jauh hok tok leh tido male ...

kah kah kah

Alex Lacey said...

sedak weh chikidis nga ciklat tuh...mitok so buleh?
hari ni ok doh ko?

blackpurple said...

Tak ada idea ? Ini pun kira panjang juga entri ni PB. Dari segi saiz penggunaan page la.. he he he..

pB said...

KAK WEAR
Beli kak Makro, mu'ghoh mu'ghoh

Oklah selagi orghe tu tok kecek guno delek klate

Pa'te sungguh pB kalau bu'ke orghe klate , ajuk ajuk kecek klate

Supo orghe lek golok jah bunyi ...

BP
Sebab tu boh gambar banyak banyak.
Nampak panjang jer ...

McBudu said...

Terimakasih kerana masih ingatkan saya. Saya ada cuma terBZ sikit dua tiga hari ni, macam2 berlaku, tak berkesempatan menjenguk blog kenkawan.

Selamat berkelah, jangan lupa snap gambar notice board dekat pintu masuk tu!

pB said...

MC B
Sama sama kasih.
Nama lagi kita ni berkawan.
Yelah kan, senyap jer.
Sakit kah?
Sihat kah?

Hmm..mesti ada apa apa nie kat notice bod tu.
Insyaallah , kalau pB ingat , pB akan ambik gambor nyer itu

Mc B... jaga diri

happyirfa said...

HAI KAK PB..
curi2 masa jenguk blog kakpb.
semale tokde lasung nok jenguk.ralat bilo kelik umah.
ni pun tak abis lagi khatam blog
'itu'.
semoga abear cepat sembuh.
kak pb buat sediri ko bungkus2 hadiah tu?rajin sungguh dio..

pB said...

IRFA
Wah...loni baco blog kak pB pun curi curi maso..

Kak pB tok habih lagi baco blog 'itu'.

aBear doh ok.
Male jumaat lagi la ok...
hi hi

Kak pB tok ambik bahagie lasung bab bab bungkuh nie..
ado crito .... !!!

achik said...

pagi tadi dah masuk tp xtau nak komen apa.. tp ayat saya hampir sama ngan ayat kak luna.. ;)

Abang Long said...

hmmmm .... kalau dapat satu ... best jugak ... mengunyah waktu kerja memang best ...

Kaklong said...

salam,

kak, wlwpun gambar2, ia ttp satu entri hehe.yg penting ada nota utk setiap gambar, faham dah tu, kecuali sapa yg tak baca entri2 lepas, mungkin tak faham utk apa barang2 tu :D

pB said...

ACHIK
Ten kiu ...
Gambar pun gambar la kan ...

ABE LONG
Memang macam macam ada kat dalam plastik tu...

Lilipop , mentos, chiki dis , koko jelly , belon.

KAK LONG
Salam ..

Betul kata Kak Long tu.
Kalau tak berapa faham, memang kena baca entry yang sebelum ini

zino said...

kalau dah tau apa hadiah nak dapat tak trill le.. hehe

macam zino petang ni tak tau apa nak dapat hehe

pB said...

BRO Z
Mesti dah tahu, sebab pB salah sorang ahli komiti bab bab beli hadiah nie ....

Harap harap Bro Z dpt benda yang mahal mahal ...hi hi

Mak Su said...

ada apa hari sabtu? family day ker nyambut tetamu?

NezJoe said...

salam balas kunjungey.
:D
wah, ghama jugok ore sekapal daley ni.
Tengok entri ni, terus buat sayo nok pegi makey!
Btw, adik ambo nikoh 25 hb, balik minggu depey kot.

minnie said...

wah menariknya... Ni rasa nak ikut nih..

pB said...

MAK SU
Ada Hari Family Day kat Kolam Air Panas Sg Klah , Sungkai.
15 keluarga sahaja yang p.

Esok lah tuuuu

NERD
Me'me ghama orghe klate dale nie..
Rajin rajin la maghi, buleh ke'na ke'na

Nok mitok C'SO buleh??

MINNIE
Jom lah,
Kak pB tunggu kat Hentian Rawang jam 745 am esok pagi.

NezJoe said...

sorilah atas kenaifan saya..

c'so?

Btw, boleh ambo nmok link blog ni ke blog sayo?
:D

pB said...

NERD

C'SO tu khe bungo telur..
hok tu'e ghu'moh bui ko tetamu hok manghi untuk kenduri kawin

hmm...ko kak pB saloh sebut nie?????

Nok link, buleh ...
tak dok , saloh nyer

NezJoe said...

owww...
siso..

tahu2...
hehehe. Ambo akey link kan blog ni.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...