18 May, 2007

KATA

Anak anak dan pB sendiri pernah tanya aBear

Kenapa masa makan , abah senyap jer ??

Yelah, time makan mana boleh bercakap. Nanti tercekik.
(ayat standard lah tu ...)

Pagi ini, pB ikut kata aBear.

Langsung tak keluar sepatah ayat pun samaada dlm perjalanan atau pun masa dok makan pagi .

Hakikatnyer ...

hanya pB dan aBear je yang tahu .........

Hish...dah lah esok nak g family day
spoill tul mood .....

24 comments:

ADIEJIN said...

semalam kan malae jumaat..penat kot..sampai tok leh kecek.

pB said...

ABE ADIE

Ye ke semalae malae jumaat ...???

cm said...

pB kadae tu takpo kalu dok diam tok kechek sebentar...

pB said...

CM
Pe're kecil kecilan ...

cm said...

pe're kecik baranya pon kecik sekali tiub padamla... jgn lupa selamat bergumbira esok, nyelae banyok skit sejukle tu

NezJoe said...

Marah tandanya sayang...
hehehe
komen dr org bujang

-thanks, saya dah link kan blog ni

happyirfa said...

lah..bakpo pulok abear jd lagu tu?ulser mulut kot?sabar yer

McBudu said...

Alangkan lidah lagi tergigit inikan pula pulut bakar...he he, beselah tu... diam tu 'cooling off period' lepas dah habis, lagi hot..!! Enjoy your trip north.

Kak Lady said...

Biasalah tu...kalau ada yang tak elok je...mesti membisu seribu bahasa...lagi aman...nanti kalau bersuara takut ade yang terkecil hati ke...terkasar bahasa ke...so baik diam...

Ordinary Superhero said...

Selamat bergumbira esok!!. Kalu tengok gambar Sg Klah to comei sangat. Braso nok gi lah jugok weh.

~ahni~ said...

Saling bermaafan dan meminta maaf tu salah satu kunci kebahagiaan rumah tangga....

Selamat berkelah!

maklang said...

sabau le dek...bisalah hidup berumahtangga ni...

Enjoy yourself...and take care

kak OO said...

best ko gi kkeloh tuu...okay doh tu bekali dih? toksoh pikir banyok lahh...esok luso okay la semulaa..

♥fizzy♥ said...

Perkataan feveret dari oghe takdok pengalame:

SABAR

Sabar kak pB deh..
Meta je tuh..

Sastri said...

hmmm... hari ni mesti kak pB dah berseronok... esok lusa mesti dah tak diam dah... :D

kakLuna said...

diam tanda setuju

:)

zul kapan said...

ada la yang tak kena tu...

Kaklong said...

salam,

dah ok ke kak? Sabarlah ya..

no choice... said...

silence is quite and quite is silence so make you choice....

maklang said...

pB:

Sedapnya lagu ni...siapa penyanyi dia...

lyrics dia pun sedap!

zino said...

kalau tak mu cakap guna sms tak mau le spoil nanti dalam famili day.. tu..

kasutVincci said...

takpe lah, layan dulu mood geram tu. Pastu ramah tamah la semula. Hahaha.;P

pB said...

NERD
Hai...supo ado pengaleme jah

IRFA
Panah da'le

Mc B
Betul tu..
Kadang kadang perlu cooling ....

Thx

KAK LADY
Diam adalah baik...
Kdg kdg bila kita diam, kita akan dapat pahala , kan

O.S.H
Me'me tepak tu chomel.
Cuti skoloh tok lamo doh nie...
Buleh g ..

ini no telefon untuk buat reservation
05 4414893
www.plantationresorts.com.my

AHNI
Kdg kdg tu, gaduh lagi dpt mengeratkan apa yang jauh , kan..??

MAK LANG
Thanx M.LAAANG
Memang enjoy sakan semalam, tapi letih

KAK OO
Ok doh Kak OO.
Ghupo ghupo saloh pe'he jah.
pB kater A
aBear kater B

FIZZY
Pandai cikgu kito nie

Thx sebab sms ko kak pB ma'le tu jugok pasal AF

<

pB said...

SASTRI
aBEar memang pendiam..
Tak leh nak buat aper aper dah

KAK LUNA
Setuju untuk apa itu?

ZUL KAPAN
Biasalah tu..
Mcm Mc B kata, lidah pun boleh tergigit , inikan pula PULUTBAKAR

KAK LONG
Kejap OK
Kejap KO

N.C
Pening sebentar baca quote itu

MAK LANG
Lagu tu nyanyian Kumpulan Ungu.
Tajuk nyer -> ANDAI KU TAHU

BRO Z
Rasanya itulah jalan yang terbaik

KV
Biasalah tu kan..
Gaduh gaduh lepas tu baik

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...