14 December, 2007

BLOG BARU

Berita Terkini ....


pB dah bukak satu lagi Blog Baru ...

Kalau ada masa , jenguk jenguk ler .....

http://www.pulutbakar3.blogspot.com/

SEKIAN , TERIMA KASIH

13 comments:

happyirfa said...

salam kakpb..
bakpo bukak blog baru?apa yg menarik disana drpd yg lama ni?
ha jawab jgn x jawab

pB said...

IRFA
Kat blog baghu tu, kak pB letok sumo email email hok kak pB sayae nok delete ....

Pa'chik said...

pulut bakar 3 brapo riyal?
ekekeke...

pB said...

PO'Chik
Kalu dulu , maso pB dok ngaji skoloh Jenak , sebutir 70 sen jah.
Loni , kalu tok silap , tigo amah doh ....

indera kencana said...

Menariknya kedai baru Kak pB. Banyak pengajaran dapat. Saya sekarang keje. Tak ambil cuti. Maaf tak dapat balas sms Kak pB. Credit hp asyik lupa nak reloaded.

K.Wear said...

ooooo....baguh baguh baguh...hehehe

Pa'chik said...

pulut bakar tu hok bulat-bulat tu ke? kecik sikit pado tapok tange ke?

kalau piBI gi tepi hayaki hok dekat ngan billion besar tuh...

baru ni limo peseng jah sutih.. nih baru naik tujuh peseng... make sutir pun kenye nyaddar doh... ekekek...
kalu buh iti sambal daging ko.. siya lebih lah...

Purpleheart said...

Amboi kayanya kak pb, ada dua rumah.. tak pe kejap lagi saya datang. Siapkan la teh o dan kuih dua tiga jenis.

-fAiZiQ- said...

Tjanks kak pB. Blog baru tu dapat juga kita timba ilmu keagamaan.

pB said...

INDERA
Byk sgt email yang dpt , sampai penuh mailbox. Tu yg terfikir nak create blog baru untuk benda benda yang begitu.

Ingat sebelum cuti ni , nak call Indera.
Tapi risau lak , Indera sibuk

KAK WEAR
Timo kasih
Timo Kasih

Shuk'kri'A

pB said...

PO'CHIK
Haaa....hok bulat bulat tu lar.
Tak dok iti gapo gapo pun ....

Dulu muloh tok jual , 70 sen sutir.
Tapi besar dari tapok tangae tu ...

Rasonya , depae restoran Hober tu , ado satu Kakok dok tulun jual lagi ....

pB said...

P.H
Hi hi hi ...
Kaya dalam cyber jelah ...

Sila sila lah ....
Nanti kak pB jamu PH dengan Kek Marble


FAIZIQ
Banyak lagi yang belum kak pB masukkan.
nanti ada masa, kak pB upload lagi ...

cikdinz said...

ni mesti orang dah dapat trace blog akak ni.
nak lari yeik....heheheee....

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...