07 May, 2008

341

Salam..



lewat benar update blog hari nie.

Ada makan makan kat pejabat , so , pB pun "TER"sibuk ler sikit.
Kena buat air.
Kena potong daun bawang.
Kena kerat daun sup.
Kena hiris lada besau.

Bila semua dah habis makan , turun pangkat pulak.
Jadik tukang cuci tupperware ...

Lenguh pinggang makcik , tau.
Sebab kat pejabat ni , tak ada singki.
So , kena ler basuh kat bilik termenung .....

Bile ler singki nak mai nie .....
Daif sungguh .............



Tengah hari tadi, sempat gak ke DEMC.
Member blogger kita tak berapa sihat.
Tee (http://mochablended.blogspot.com/) diserang demam Viral.
Tapi , sayang .....
berjuta juta kali sayang ....
Maser pB sampai , Tee dok tidur .....
Tak leh nak sembang sembang....
Nak kejutkan , tak sampai hati ....


Samer samer lah kita , doakan agar Tee , cepat sembuh dan keluar dari wad







Dah cukup taim nie..
Punch clock pun dah bunyi ...


Jom kita balikkkk
lek lek gung , pok talib keno su'gung
Wa dak nok tok chehhhhhhhhh .......



Ooo ....
nak habaq mai
dunia blog ni dah bertambah ahli nyer


Jom kita pakat pie melawat blog Che Ma ......
http://www.sah6768.blogspot.com/

Jom kita pakat bagi semangat kat dia...
Jom kita pakat tinggalkan komen banyak banyak kat blog Che Ma




Jommmmmmmmmmmm

7 comments:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

jommm...wek rombongannnn beramai2..

Anonymous said...

Kak PB,
nak komen pasal earlier entry. Memang mahal giler makan kat luar sekarang ni kak. Adoihhh.. makan berdua pon bila bayar rasa nak pengsan sekejap.. memang bayar restoran tu boleh buat seminggu dua punya belanja dapor kan.heheheh.. seronok tak kak lang ikut tok ma gi pangkor?

~arena

Syam said...

perghh.. ada makan-makan kt opis. best best :D

Abang Long said...

Selalukah buat majlis dipejabat ?

Intan Rosnitta said...

Salam kenal pb...

Selalu nampak nama pb ni. Famous blogger. Best dok baca entry2 pb.

Intan link blog pb k ;)

Mak Su said...

Ya Allah, siannyer kat pb, tentu lenguh pinggang ek...

Alex Lacey said...

Jusco apa khabo? hehehe

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...