06 May, 2008

340

Alhamdulillah , sejak pB jadi blogger ni , pB dah jumpa ramai blogger blogger yang lain.

Meh , hari ni , jom kita kira dah berapa ramai yang bertentang mata dengan pB ...

1) IBU VOGUE
2) KASUT VINCCI
3) UDA
4) NIK
5) PnUT
6) BRO ZINO
7) BRO KAMATO
8) PAK PAYNE
9) MINNIE
10) KAK LUNA
11) IRFA
12) KAK WEAR
13) KAK ONDE ONDE
14) CHE MA
15) KAK LADY
16) KAK SYA
17) ND
18) UMMI BATRISYA
19) JAMRIE
20) UMMIE @ KAK YONG
21) AHNI
22) KAK AZZAH8
23) TEE
24) UMEBOSHIE
25) FIZZY
26) JOkoNTAN
27) Zareda @ Ibu Ika
28) MQ

Setakat tu jerlah yang pB ingat buat masa ni.
kalau ada sesiapa yang tertinggal , silalah tinggalkan nama anda di kotak komen pB.

Mintaaaakkk ler maafffff , kalau ada yang tak tersebut namanya.
Ingatan pB ni dah tak berapa nak cantik sejak dua menjak nie.
May be asyik tertelan semut ......

Dan , yang paling best , angka diatas tu telah bertambah lagi semalam.

Bertempat di The Summit USJ , kami berdua telah bertemu , bertentang mata , berpeluk pelukkan.
Sib baik tak cium cium pipi .......

Blogger ni datang jauh ......
Menetap di Arab Saudi sebab mengikut suaminya yang bekerja di sana.
Anak dah tiga pun tapi bodi masih solid molid.
Putih pulak tu .....

Hi hi ,biasalah orang kelantan ni semuanya kulit cerah.
Perasan la .......
Gurau jer , jangan lak ada yang kutuk pB lepas nie ....

Tapi , sememangnya blogger ni memang comel ....




Sophea dan Sobhan
yang berbaju putih ...
Tra la la .......

Ini lah blogger yang femes tu ...
Blogger NeezaShahril
Sweet kan ....

Dah hampir empat lima hari Neeza ni ada di Malaysia.
Pulang bercuti selama tiga minggu.
Dan buat masa ni , ada kat rumah MIL di Tanjung Sepat tu.

Kebetulan semalam , husband Neeza nak main golf di Bangi , makanya
ditinggalkan Neeza dan anak anak kat The Summit untuk berjumpa dengan
adik si Neeza yang kebetulan juga sedang bercuti di situ.

Kira pB ni interframe jer ....

Neeza peramah orang nyer. So , rasa macam dah kenal lama pulak bila bertemu.
Macam macam cerita yang dibualkan .....
Kejab jer rasa masa tu berlalu.

Kalau ikutkan hati pB ni , memang tak nak balik pejabat pun.
Tapi terpaksa lah ...


Terima kasih sebab sudi berjumpa dengan kak pB nie.
Selama ni , just sembang thru email dan juga komen komen ....

Moga , persahabatan ini akan terus kekal .....

Dan juga , terima kasih hadiah tudung tu .....
Suka banget ....

18 comments:

yusztiey said...

salam...
memang dah agak dah mesti kak .ja coz mase k.pb tulis anak 3 n tinggal kat saudi ikut cik abe kerja disana..dah betentang mata dah yer...

McBudu said...

Tee masuk hospital dekat DEMC.

oren said...

hoho..kalo nak bandingkan ngan saya, alahai..ciputnya kawan2 yg dah besa jumpa...

pB said...

OREN
Oren dah masuk list kak pB tau.
Blogger yang memang kak pB nak jumpa....


Tapi tu ler , belum ada jodoh




ABE McB
Ths for the info.
Dah call pun dia.
Dan insyaallah , kalau tak ada aral , esok pB nak g melawat dia ...




YUZ
Salam

Reseki kak pB nak jumpa dengan Neeza ...
Alhamdulillah ....

Anonymous said...

shhhh cm takde blog...aiyooo malu ler Tun M yg 80+ pun dah bukak blog... cm ni IT kureng skit, reti klik blog orghe jah nak bukak blog sendiri tok reti lagiiii ha..ha..

ramainya kawan2 pB syukur

NBK466 said...

28 out of brapa ek? Ramai gak tuh..den bari 2,3 kerat jerk..Nak jumpa Zino yg nak belanja den makan satay pun takde rezeki lagi..kui..kui..kui..

Mak Su said...

oh... ada pertemuan giteww.. hehehe.

Kak Lady said...

Neeza dah balik mesia ye...

Bestnya dpt jumpa blogger jauh2 ni ye PB...bertambahlah senarai blogger yang dah jumpa PB kan?

Syam said...

wah..dasat. dh jumpe blogger2 yg len.

-akuni- said...

PB, ni nak komen pasal entry yang kat bawah bawah bawahhhh tu.... pasal trust fund tu kan - susah sikit nak ngelak sebab kalau tak ada modal, boleh je labur kan duit EPF, apa alasan nak bagi? tapi saya mmg ckp kata nak fikir dulu.

Lg satu, sy pun fikir, dr sy melabur dgn dia - org yg sy x kenal pun (pernah jumpa atas urusan pejabat), baiklah sy buat dgn kengkawan ke, sedara mara ke...

-akuni- said...

PB, sy pernah jumpa PB dan Atiza je....

Abang Long said...

Salam hormat buat pb. Terasa indah dan luasnya dunia blog, bila dapat bertemu di alam nyata. Cuma kita sahaja yang masih belum ada rezeki bertemu.

OndeOnde said...

Alhamdulillah ghama doh saing tu..harap-harap saing hok ado tu berkekalan.

Agok doh Ja tu, ado rezeki buleh jjupo dih. Tapi gak, toksoh dok tutup lah mato tu..list saing2 tu bukae maing panjae lagi - nok "susuk muko" sapa bilo tu? ;-)

muadzlife said...

seronoknya jumpa blogger2....

Alex Lacey said...

rama nyo...bilo nok wak gathering? kekeke

Alex Lacey said...
This comment has been removed by the author.
KV said...

kikiki...siap tutup mata tu.

sembunyi dalae terea.

hmm..kv pon ore klate jugok, tapi ite lege.Sedihhhh/;(

Neeza Shahril said...

salam Kak pb.. baru dae nok baco entry nih.. hehehee..
glamernyo lah bunyi.. padahal dok pong..

timo kasih deh sudi juppo Ja haghi tu.
adik Ja pun ghoyak, kak pb ni suppo lamo kenal doh.. memae mesra...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...