29 July, 2008

378




salam


ingat tak semalam kisah pB tersilap masuk kelas anak pB ....

balik dari pejabat , kak ngah datang hampiri pB , tersengih sengih

mama , mama tau tak apa kawan dan ustazah tanya kak ngah lepas mama keluar ?

pB dah rasa semacam dah nie ....


ustazah cakap apa??

ustazah tanya yang datang tadi tu mama ke kakak ????


Ustazah , itu mama saya ....

Muda mama awak ....



Hi hi hi ...



Tersengih panjang mama nie ....


Awek muda ....
Syukurrrrrrrrrr

21 comments:

Ayu said...

Kak PB, boleh la mengubat malu-malu kucing kelmarin tuh hehehehehe

Ayu said...
This comment has been removed by the author.
McBudu said...

Dikhabarkan yang ustazah itu pada pagi tadi telah dihantar oleh Pengetua ke Hospital mata Tun Husein Onn kerana penyakit rabunnya yang bertambah kronik.... :-)

Zawi said...

PB,
NcBudu tu buat PB putus steam sikit. Lain kali bagi dia pulut bakar lebih sikit.

-akuni- said...

Ha hah.... memang awek muda pun...

zino said...

jangan perasan cepat sangat ustazah tu tersalah soalan tu hehe

kad0k. said...

awek muda ye..ape petuanya..:)

achik said...

buleh la bagi petua awet muda.. hehehe.. ;p

Neeza Shahril said...

sabek ghoyak doh..
memae kak pb napok mudo.
takdok ogahe seko kak pb ado anok standard 6.. :)
apa petuanya??

umeboshi said...

apa petua nampak awet muda tu? sbb, mmg awet muda le kak pb!! (bukan kes bodek!!) ahhaha.. kena byk mkn budu, pulut bakar eh?

Ordinary Superhero said...

Sampai double entry......:)

Intan Rosnitta said...

Hohoho!!!

Hilang malu semalam.

Jgn sengaja salah masuk kelas lagi la pulak lepas ni...

:P

Mak Su said...

wow PB. jeles ler kita kat awak

Alex Lacey said...

keekekke...mok nga anok supo adik beradik gitu keekeke....

- pB- said...

KAK WEAR
Hi hi

Tapi tok leh lawae kak wear lagi ...




MAK SU
Jgn jeles , itu citer kasi gempak jer ...




INTAN
Insyaallah , lepas ni NO MORE going to that school....

He he he

- pB - said...

O.S.H
Keghairahan si mama untuk bercerita ...


hu hu hu




UME
Kena banyak jadi incredible hulk.

Sebab

tiap kali bertukar , kulit jadi cantik ...


Ha ha ha


Mana ada petua ....




ADIK JA
Tak dok petuo apa apa pun.

Mungkin reseki Allah nok bagi ...

Tapi , lamo lamo pun akae tuo jugok ...





ACHIK
Banyak banyak makan pulut terutama pulut bakar ...

- pB - said...

KADOK
Kawin muda dan dpt anak cepat ...





BRO ZINO
Mungkin kot




AKUNI
Kita berdua memang awek muda , kan ...




POK AWI
Nok jerik sero lepah baco komeng dio ...


Hu hu huh




McBudu
Kesian Ustazah tu ...

Bertambah kronik , sakitnya




AYU
Betul tuuuuu

AZWA said...

Muahaha...kembang sokojap PB ek...kaber skett sebab semalam dah termalu hehehe

Che Ma said...

Wah dapat pujian awet muda la... betul lah tu sbb hok puji tu ustazah... cm pun nok gi cari pulut bakar la nok awet muda getek supo cucu Tok Minah Pulat Bakar ...

HAPPYIRFA said...

salam kakpb..
awet muda?mmg pun(pulur bakar satu tapuwe)

CIKGU PANJI said...

nasib baik soklan tu hak tubik. hehe

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...