28 July, 2008

377

Pagi tadi , serba tak kena ...


Kunci jam , konon konon , nak bersahur.
Jam berbunyi ...
Tapi tuan jam tak bangun sahur pun ....


Dah keluar rumah , dah naik motor , dah gerak tiga blok ,
teringat handphone tertinggal.
Patah balik .....

Then aBear bagi tau yang budak budak tak ambik duit beli surat khabar.
Isnin , wajib beli surat khabar DIDIK...

Dah lewat dah ni ,
tapi kesian pulak pada sibudak berdua tu.

Dari rumah , terus kesekolah ...

aBear , kelas B ke kelas C ??
Rasanya kak ngah kelas B , kakak kelas C

Terpaksa ambil pas , terpaksa ke pejabat dulu untuk cop pengesahan.


Dari pejabat terus ke kelas 6B ...

Ketuk pintu ...

Assalamualaikum cikgu , nak jumpa Siti Nur Aqilah ...


Masa tu jugak , hampir satu kelas beserta cikgu berkata kata ::::::

:::: Eh .. Siti Nur Aqilah , kelas 6A
:::: Siti Nur Afiqah kelas 6C ...



Hu hu hu ...
tebal tiga inci muka pB ....


Macam mana kelas anak buleh lupaaaa ....


Ha ha ha ha ......



Sib baik cikgu sporting ....

14 comments:

Zawi said...

PB,
Lupa bab ada yang tak dok kelas A. Kalau semua dok kelas A kan senang ingat. Hehehehe.

zino said...

zino tiap kali nak datang kelas fizah tanya dia kelas apa.. dia pun dah naik boring nak jawab hehe..

Kak Lady said...

PB...hehehe...bukan PB aje...akak pun samalah...nasib baik anak2 dua orang aje yang bersekolah lagik...kalau ramai...memang lagik kalut...

pB said...

KAK LADY
Akak pun pernah kena jugak ker??

Malu sakan , semalam




BRO ZINO
Bro , tak ingat jugak kelas anak ...


Ingatkan pB sorang jer ....





POK AWI
Tu lar , gamok nyor

Anonymous said...

anak kembar ke tahun sama.

Ayu said...

adehhhhhhhhhhh kak PB hehehehehehe

Ordinary Superhero said...

Memang selalu tok ingat pong tapi buleh call mem kat rumah. Kalu mem lupa? Tak tahu lah nok wat guano....

Mummy Rizq said...

eh! tu br brapa anak yg sekolah.. mak dahluper yer!

Intan Rosnitta said...

Hahaha PB...susah kalau kembar yg bukan kembar ni, kelas pun x sama. Hihi :)

HAPPYIRFA said...

salam kakpb..
aduyai..malu sebakul.he he

Alex Lacey said...

anok k.we sokmo tukar2 kelah...sekoloh dio jenis lagu tu...rasanya tigo bulae sekali dio review suruh tukar kelah...jadi kade2 tuh tertukar la jugok hehehe

Mak Su said...

haru biru... :D

AZWA said...

PB...bukan PB sorang jer lupa kelas anak...kita pun samo...hehehehe..buat malu kompeni jer kan...

pjoe said...

bukan tk igt
tapi terlupa
:)

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...