31 July, 2008

380


Masalah besar kalau berlaku kebocoran kat pejabat ....



Dan yang nampak masalah kebocoran tu adalah

staff lelaki .....





Alahaiiiiiiiiiiii






15 comments:

mama ranggie said...

mak aih,peliknye!

Anonymous said...

Ape yang bocor...^&&^(%*?!! -paip bocor-

Kak Lady said...

Bocor rahsia ke?....

ummu asiah said...

memang meninggalkan tandatanya betul ni...

Apa pun di saat sedang berpuasa ..air yg melimpah tu nampak saaanngggaaattla...sedapnya...teh o ais..meleleh air liur..

Zabs said...

Salam pB,
Kalau lelaki yang nampak masalah kebocoran itu berhikmah, akan di nyatakan secara berhikmah pula tanpa menimbulkan ketidakselesaan kepada yang berkaitan

-akuni- said...

Sedangkan bangunan kerajaan pun bocor inikan pula...

... eh tak de kena mengenapun ek...

cikdinz said...

mcm mana bleh over flow ni akak wei...

Ummibatrisya said...

salam,

alahai...

macamana boleh over flow?

diaorg tegur ke buat dunno? :)

McBudu said...

Akibat tak tengok kisah Kaisara lah tu......

HAPPYIRFA said...

salam kakpb..
alah normallah..nak buat macam mana.bukan suka2 nak bocor.he he

Mak Su said...

kertas ujian bocor?

pBBBBBB said...

MAK SU
Kat sini , soklan interview pun buleh bocor.




IRFA
Tok seko lasung.
Skalo tok rajing jadi pung




McBudu
Kaisara ??
Cerita apa tu ?




UMMI
Ditegur oleh sorang staff tu.
Sib baik , dia jenis sporting




CIK DINZ
Tak tau la nak habaq lagu mana
Benda nak jadiii




AKUNI
Ha ha ha
Itu SUK tu




ABE JENAL
Alhamdulillah.
Ditegurnya dengan cara baik.
Siap offer jaket dia lagi ....





UMMU
Alahai , kesiannyerrrr


Tapi , bila posa , tengok air , memang menggoda habis lah




KAK LADY
Bocor lain , kakkkk




ANON
Hi hi hi ...
Cuba teka




MAMA
Apa yg pelik nya tu ?

Sastri said...

kebocoran yang melanda tanpa diduga dan lambat disedari memang kadang membawa kepada malu dan kurang selesa kan? :D

salam kak... how r u?

Intan Rosnitta said...

La..

Tak kisah lah kot, bukan sengaja. Lagipun skrg semua dah open minded. Kalau dulu nak beli pun malu2, siap bungkus2 lagi... :P

CIKGU PANJI said...

uwaaa....malunye. mau esoknya mc.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...