01 August, 2008

381

Salam ...



semalam pB bermimpi .....

bila masa mengandung tu , tak tau la pulak.
Tup tup dah rasa nak bersalin

Siap g hospital , jumpa gynae.
Gynae check , dah open pun.
Tunggu nak push jer ...

Yang syok tu , seronok sakan sebab tak sakit.
Adoi lar ...
Siap buleh lompat lompat lagi nak soh baby keluar cepat ..






Hmmm....
Ada ahli nujum tak di kalangan pembaca blog pB nie.

Tulun tafsir sikit....



Member kat pejabat ni kata , pB nak dapat reseki....
Kalau betul , alhamdulillah ...


Mimpi di malam Jumaat pulak tu

15 comments:

mama ranggie said...

biasa kalo mimpi gitu,memang nak dapat rezki lor..al hamdulilah...

Ummibatrisya said...

salam,

ummi tak pandai pasal mimpi-mimpi ni.

tapi tersengih hingga ke telinga ummi tersenyum :)

Anonymous said...

Alhamdullilah...mimpi baik tu..:-)) -IP-

zino said...

suspen jugak nak baca cerita mimpi PB ni hehe..

nampak gaya nya ada harapan nak tambah lagi satu tu hehe

abanglong said...

huhuhu doakan moga ada double line neh!!!

Intan Rosnitta said...

Kalau mimpi jadi realiti pun apa salahnya... Alhamdulillah :)

YuszTieY said...

cam mimpi nak tambah adik jer si nurin nih...hikhikkk

achik said...

Nurin nak dapat adik kot.. hehehe.. ;D

AZWA said...

Mimpi itu mainan tidur hehehehe...tp kalau betoi pun best gak ek...

Alex Lacey said...

betul la tu kot..kalu cukup 40 ore kato PB nok buleh adik baru, jjadi la tuh hahhahaha....ggura jah (hok 40 ore tuh ggura lah, tapi hok dpt baby baru tu, k.we doa biar sungguh kekekek)

Kak Lady said...

Hahaha...PB...kalau lah betul2 bersalin boleh lompat2 keluarkan baby...ramainya org nak bersalin...

Rezeki ni banyak rezeki tau...maner le tau...nak dpt baby...kalau betul...Alhamdulillah...

maklijah said...

Aaah... Mak Lijah teringin nak mimpi macam itewww juger.....

MULAN said...

saya punya la nak beranak lagi, sampai mimpi suami yg mengandung..!!

McBudu said...

Kalau lihat entry 380, tak de maknanyer... dalam masa terdekat ni lah... he he

Anonymous said...

Lepas mimpi tu ada tak teringin nak makan/kunyah ketul ais...?? Kalau ada, itu petanda nak dapat orang baru..!-IP-

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...