04 August, 2008

382




Perasaan pagi nie ...


Menyampah tul kalau tak belaga angin pasal duit .......















geram nie ...


dia beli kamera tak per...

kita beli baju raya anak tiga empat kali shopping , dia bissing




INI TIDAK ADILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

30 comments:

Anonymous said...

Sabar...dik pB, jangan diikutkan sangat perasaan marah,geram tu... tapi kalau itu lah cara nak reles tension, go ahead but make sure ia tak berlarutan sampai ke malam semoga kerja pB tak terganggu pagi ni... nanti marah pulak Boss!-IP-

Ummibatrisya said...

salam,

banyak-banyak bersabar ye PB! :)

Ordinary Superhero said...

Oooppss...sensitif, tok leh nok komen nih.....nanti keno bate idung sediri.

oren said...

saya sokong!!!hihihi..bukan nak melagakan, tapi saya pun selalu kena camnih, so taula camana rasanya..sebab tu sokong jek..

Zareda said...

PB
sopping ngan duit abey ngan duit sendirik? kalau duit sendirik.. buat dekk aje...

Kalau duit abey, biatlah muka ala ala bersalah cikit jer.. pas tu buat dek aje jugak.. ehheheh

pB said...

ZAREDA
Guna kad kredit dia, tu yang dia bising tu .....

pB said...

OREN
Rasanya ramai kaum kaum IBU yang sama kapal dengan pB...

pB said...

O.S.H
Dea' sokmo lagu ni jugok dhumoh tu ...

pB said...

UMMI
Sabar sabar jugak.

Nampaknya memang tak der lah pB nak berhenti kerja dalam masa terdekat nie.


Mesti selalu sakit jiwa kalau tak kerja ...

pB said...

IP
Tks ..

Entah ler , kat pejabat ni pun macam macam hal pulak pagi nie ...

McBudu said...

jangan marah nanti cepat tua, dah elok2 awet muda, kang awet tua lak...:-))

Che Ma said...

ha..ha.. awal sgt kut pb beli baju raya... tuh yg cik abear terkejut sbb tok poso lagi beli baju doh...

tok soh layan sgt bebelan manja cik abear tuh... pb beli baju raya anak2 kan... selalunya utk anak2 suami akan sjuk hati sikit... kalau baju bini hok demo mudoh hot skit ha..ha..

Mak Su said...

di manakah keadilan?

HAPPYIRFA said...

salam kakpb..
aduyai..lebih kurang sama mslh kita.DUIT.tp kakpb lagi hebat,dah beli baju raya anak.hu hu.kita tak beli apa lagi utk raya.

KV said...

sabar pun tp perasaan geram ttp berbuku kan. Nak kata apa ek selain sabar? Huhu
Wah dah beli baju raya anak yer?

Alex Lacey said...

sebab tu k.we sokmo catu duit esp.kalu duit ore laing....kadae2 keno maroh jugok sbb ado maso bil pun k.we tok bayar sbb nok jimat duit dio...lepah keno maroh tok bayar bil, baru laaaa gi usik duit dio utk bayar segala mokniko bil tuh...sbb duit k.we meme tok leh sentuh lasung utk bil...abih utk bayar keto Naza nga bil kredit kad jah...selebihnyo utk k.we belanjo di ofis...tu pun kadae2 tok cukup huhuhu....

Intan Rosnitta said...

Pasal duit ni mmg geram kannn...

Fight for justice!!

Hehe ;)

cikMilah said...

biasa lah pb,... he he he. Tok sah dok tension dear...relax jer...

Zawi said...

pb,
Shhhhhhh. Jange gege kat orang rama mugo lagu ni. Teriok senyap senyap doh la.
Maghi kelek Kelate kita buat gathering 12 hb. Ogos ni kat Syam. Pakpayne kelik, Puteri mari, Capt Yusof Ahmad The Ancient Mariner pun ado.

13may said...

errr....errr....

-akuni- said...

Begitulah donia... mana ada keadilan, hanya di akhirat je yang adil...

Saya belum beli pun baju raya, baik untuk anak, bapa mahupun untuk diri sendiri... tahun ni ekonomi meleset tahap tepu dah nih... nak pecah kepala otak dok pikir nak wat camne...

zino said...

apa apa hal minta le izin dulu.. main sain je mana aci hehe

Abang Long said...

Lepaskan kemarahan sebelum Ramadhan menampakkan wajahnya.

TokNabe said...

tak berani nak tegor...

YuszTieY said...

tak tau nak keter aper daaaa...tumpang sian jo la ko kak pb..

AZWA said...

uhuhuhu...tak adil, tak adil....tumpang lalu....

kadok said...

kot2 yg 3-4 pasang tu sama rege dgn kamera kot kak pb..:p..rilek2...jgn tensen..hehehe

Mummy Rizq said...

alaa.. kalo guna duit sendirik... abaikan jer bila org lain marah marah.. hee.. hee... tak pun belikan lah baju dia sekali!!!

Pp said...

pB....:-)

oh, kalu lagu tu, buleh buat isteri naik hangin deh??!! abe id kena hati2 la sebelum beli camera lagi nih...hehehehe.

awal nye beli baju raya anak2...

jgn lupa temu janji kita nanti...!!

Pp

cikgu panji said...

kalau nak adil, dia beli kamera, kita beli gelang ke, rantai ke. baru adil....

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...