14 August, 2008

388

Salam ...


Saja nak tunjuk kasut raya anak dara ...
Murah murah jer ...
Kan ni musim sales ....



3 Pasang .
Aqilah jer belum ada .
Payah tul nak belikan untuk Aqilah nie.
Taste dia lain dari yang lain.

Ini kakak punya

Ini Nurin punya


Ini Arifah punya

Ini mama punya.
Tapi mama dah guna pun .....
Guna untuk ke pejabat ....
Hu hu hu .....

Ooo nak habaq mai


SAIZ KAKI AFIQAH n AQILAH DAH SAMA SAIZ DENGAN KAKI MAMA ....

lepas ni buleh share share kasut atau seliper ....

24 comments:

lupakanje said...

wahhh....dah siap kasut raya...best tu..
acik dah tk blh pinjam kasut anak, esp si zirah...kaki dia punya la gedabak...saiz 7-8
acik saiz paling kecik... 4.
Yanie saiz 5...sesekali blh la pinjam kasut dia...tpi longgar.
tapi dia salu tibai kasut acik...sampai jahanam.

Alex Lacey said...

kasut nurin tu feminin nyer hehehe...comei....gambar Asim k.we upload doh

Zareda said...

ambui mama.. sakan dah pakai kasut raya pi pejabat

pB said...

ZAR
Kasut raya dah beli kat SOGO empat bulan yang lepas ...


Simpannnnnnnn

pB said...

KAK WEAR
Dio hok pilih sendiri tuuuu


Handsome Asim

pB said...

KAK WEAR
Dio hok pilih sendiri tuuuu


Handsome Asim

pB said...

ACIK
Setakat ni , selipar tu memang selalu bertukar tukar kaki.

Hopefully , setakat tu jer panjang kaki anak anak pB nie

pB said...

ACIK
Setakat ni , selipar tu memang selalu bertukar tukar kaki.

Hopefully , setakat tu jer panjang kaki anak anak pB nie

umeboshi said...

owh..bagus nye.. serumah, bleh share 3 org kasut/selipar! eheh..

Mak Su said...

cepatnyer supping, maksu pun mmg dah amalkan konsep share-share ni, senang gitu...

Intan Rosnitta said...

Boleh share2 ek? Best tu. Lambat lagi nak share kasut dgn anak dara intan ni..huhu :)

CikguZue said...

cantik2 kasut tu...kalau gaya masa raya pun best.
teringat la kasut2 yg kena tinggal kat M'sia. huhu...kat uk ni, kena pakai kasut macam boot je...sebab sejuk. dah tak boleh nak melaram...huhu...

ainizakri said...

Amboi..lum puasa dah sakan shopping kasut raya pB...rindu lamo dak marghi sini deh...salam pB...moga semua sihat dan gembira menjelang ramadan..

pakbelalang said...

wow, tengok saiz kasut kakak ni, saya dah banyak tau rahsia drp nya!

Neeza Shahril said...

baru Ja nok ghoyak.. kasut kakak dengae Arifah supo kasut oghe tuo jah..
padae la.. buleh gati2 dengae mama dio..
bestnyo laaa..
untung mama dio hehhe..

pB said...

JA
Memae betul tu ...
Tapi tok leh nok te'rock sangat , nanti longgar pulok

pB said...

PAK BELALANG
Mmg sah pak belalang ni ahli nujum bertauliah ....

pB said...

AINI
Lama tak nampak Aini kat sini.
Sibuk barangkali ...

Btw, resepi berpantang tu nampak sungguh menyelerakan ....

Insyaallah , kita buat yang terbaik di bulan ramadhan ni




CIKGU ZUE
Nanti balik , beli banyak banyak


Hi hi hi

pB said...

INTAN
Anak kak pB semuanya dah anak dara ..

Your time will come




MAK SU
Sebab ingat bila bulan posa ni , nak dok bertapa kat umah jer




UME
Sharing sharing membawa berkat

Anonymous said...

Kira ok le tu ....dah beli kasut raya...apa lagi yang nak..rasanya semua dah cukup? LIFE IS DRAMA n THIS IS MY DRAMA "YAT"

pB said...

YAT
pB nak beg yang kat Alamanda tu ....

Anonymous said...

Hahahah....pB kalau dapat beg tu cam mana?..Nanti dapat le tu.YAT

Superb GURU BaniHassim said...

banyaknye kasut..
sempat ke nak pakai semuanye...
huhu...

Anonymous said...

warhammer gold warhammer money warhammer accounts tibia money tibia gold tibia item runescape accounts buy runescape accounts runescape money runescape gold runescape gp runescape power leveling runescape powerleveling cheap rs2 powerleveling runescape equipment buy rs equipment runescape runes cheap rs2 runes runescape logs cheap rs2 logs runescape items buy runescape items runescape quest point rs2 quest point cheap runescape questpoint runescape gold runescape items runescape power leveling runescape money runescape gold buy runescape gold buy runescape money runescape items runescape accounts runescape gp runescape accounts runescape money runescape power leveling runescape powerleveling tibia gold dofus kamas buy dofus kamas wow power leveling wow powerleveling runescape questpoint rs2 questpoint Warcraft PowerLeveling Warcraft Power Leveling World of Warcraft PowerLeveling World of Warcraft Power Leveling Hellgate money Hellgate gold buy runescape logs buy rs2 items cheap runescape items Hellgate London gold Guild Wars Gold buy Guild Wars Gold runescape items rs2 accounts cheap rs2 equipments lotro gold buy lotro gold buy runescape money buy runescape gold buy runescape runes lotro gold buy lotro gold runescape money runescape gold cheap rs2 powerleveling eve isk eve online isk buy runescape power leveling rs2 power leveling tibia gold tibia item runescape accounts Fiesta Silver Fiesta Gold Scions of Fate Gold Hellgate Palladium Hellgate London Palladium SOF Gold Age Of Conan Gold AOC Gold ArchLord gold tibia money tibia gold runescape accounts runescape gold cheap rs2 powerleveling buy ArchLord gold DDO Plat Dungeons and Dragons Online Plat

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...