28 August, 2008

398



alhamdulillah , hilang 'kelam' bila berjumpa member blogger nie.

punyalah dekat pejabat pB dengan pejabat Intan nie.

Sebelah sebelah jer.

kalau melaung , pun mesti dengarnya ......

Tak sangka , Intan ni satu sekolah dengan adik pB...

Kecil sungguh dunia nie...

Nanti kalau bertatih lagi , kut kut sepupu sepapat pun mungkin jugak.

Sebabnya kampung moyang Intan ni , sebelah kampung nenek pB ...

Ha ha ha


Untuk Intan dan kengkawan yang mengekor tu ....

Terima kasih kerna menceriakan hati pB ....

Terima kasih kerna belanja pB makan....

Kenyang sungguh .....


Insyaallah , lepas raya , kita date lagi ....

21 comments:

Ayu said...

kak sonoknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jumpa kawan blogger :)

Zawi said...

pB,
Kalu kelik Raya Posa ni mari la jalan ghumoh Pak Awi. Nak kenal juga wei.
Selamat berpuasa dan tolong sampaikan salam Pak Awi kepads Abear.

Intan Rosnitta said...

Kak pb,

Cunnya spek tu, oren color lagi... sebatu dah nampak!!

Hahaha :D

zany said...

salam pb,
suspen je saya nengok spek oren tu, ingatkan pakai masker apa pulak tu kan, orang pompuan ni kan bermacam idea kalau nak cantik.

ainizakri said...

pB
TAHNIAH..seronokkan jumpa kawan blogger...bak dulu2 ..jumpa kawan penpal...ah ah ahhaha..zaman berubah sekejap aje kan,

Ordinary Superhero said...

comei spek weh

Kak Lady said...

Salam PB...boleh pinjam spekk..hehehhe...

Selamat berpuasa dari akak...

Kenapa dah tukar itam plak blog ni PB...

Abahnajwa said...

Wahhhh..bestnya gi dating...tulah yek..pusing2 geng2 kaum kerabat kita gak yek..

Salam Ramadhan dari Liverpool

Yan said...

Salam Kak PB..Yan datang jenggah rumah nie.Nanti ada masa singgahlah ke teratak Yan ye...
azian2608.blogspot.com

Ummibatrisya said...

salam,

salam Ramadhan!

lawa, bergaya dengan spec kuning! :)

AKMAL@AZWAR said...
This comment has been removed by the author.
atehlaila said...

La..awat pakai spec..kalau tak boleh cam muka..mana tau kalau2 pernah jumpa kat Puchong tu..

Sastri said...

waaa... spek oren tu.... :D

bila kita nak jumpa plak kak? :D

TokNabe said...

Salam pb.. esok dah mula posa,orang dah mula ramai kat surau2 dan masjid..berterawih.

Untuk pb..toknabe ucapkan selamat bepuasa dan menempuh bulan ramadan dengan penuh ketaqwaan. Semoga ceria, dimurahkan rezeki dan dalam lindungan Allah sentiasa.

-akuni- said...

Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak - semoga semua ibadah di bulan ramadhan ini diterima dan diberkati oleh Allah SWT

AZWA said...

muahahha...paling mahal tu spec oren tu...memang kreatif hehehe..

Salam Ramadan PB n family ek...semoga mendung yang dah berarak lalu tak kembali lagi..

KV said...

wah, lawa spek mato. Kuning lagi tu!

abanglong said...

salam kak... slamat poser :)

achik said...

selamat berpuasa kak PB.. :)

Anonymous said...

warhammer gold warhammer money warhammer accounts tibia money tibia gold tibia item runescape accounts buy runescape accounts runescape money runescape gold runescape gp runescape power leveling runescape powerleveling cheap rs2 powerleveling runescape equipment buy rs equipment runescape runes cheap rs2 runes runescape logs cheap rs2 logs runescape items buy runescape items runescape quest point rs2 quest point cheap runescape questpoint runescape gold runescape items runescape power leveling runescape money runescape gold buy runescape gold buy runescape money runescape items runescape accounts runescape gp runescape accounts runescape money runescape power leveling runescape powerleveling tibia gold dofus kamas buy dofus kamas wow power leveling wow powerleveling runescape questpoint rs2 questpoint Warcraft PowerLeveling Warcraft Power Leveling World of Warcraft PowerLeveling World of Warcraft Power Leveling Hellgate money Hellgate gold buy runescape logs buy rs2 items cheap runescape items Hellgate London gold Guild Wars Gold buy Guild Wars Gold runescape items rs2 accounts cheap rs2 equipments lotro gold buy lotro gold buy runescape money buy runescape gold buy runescape runes lotro gold buy lotro gold runescape money runescape gold cheap rs2 powerleveling eve isk eve online isk buy runescape power leveling rs2 power leveling tibia gold tibia item runescape accounts Fiesta Silver Fiesta Gold Scions of Fate Gold Hellgate Palladium Hellgate London Palladium SOF Gold Age Of Conan Gold AOC Gold ArchLord gold tibia money tibia gold runescape accounts runescape gold cheap rs2 powerleveling buy ArchLord gold DDO Plat Dungeons and Dragons Online Plat

Anonymous said...

Wow, incredible blog layout! How long have you been
blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is wonderful,
as well as the content!

My weblog: virtapay

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...