08 October, 2008

417






20 hari dari sekarang , hari jadi pB
Agak agak ada ker yang nak hadiahkan pB gelang kaki ... ??
Tiba tiba teringin la pulak nak pakai gelang kaki ....
Hu hu hu
************************
n3 ttg gambar perjalanan balik terpaksa di tarik balik sebab
ada balak mana entah dah spam pB punya komen site .
Sekarang ni pulak pB dok try nak godek PICASA ala ala
movie .
Tapi tak jadik jadik lagi.

Dah hantar email pada AKMAL , tapi lum dpt reply dari dia
So , untuk n3 Hari raya , kena sabor sabor lah yerrrrr

18 comments:

Ummibatrisya said...

salam,

selamat hari raya :)

cantik nya gelang kaki :)

jual ke?

shafarina said...

gelang kaki swarovski cantik gak..

Anonymous said...

20 hari lagi ada orghe tu nok jale bunyi keting-keting...

cm rayo ni keno pakso beli gelang kaki utk 2 anak dara... kelik rayo klate biasala... tapi harga emas mahal giler...kedai emas penuh jugok..

guano citer rayo demo? cm hepi sgt rayo klate tahun ni...

cm

Akmal said...

Check mailbox huhu. Comey gelang :)

Ungku Nor said...

pb, gelang kaki merah tu cantik memang la cantik tapi bila semayang kan..sakit taim duduk tau.
akak tak pakai sudahnya..hehehe

~akuni~ said...

PB, tadi sy dah berkesempatan tengok gmbr2 raya tu tp bila nak komen pulak tak boleh... rupanya dah kena buat 'onar' ya...

aNIe said...

PB...tak lama lagik birthday ke...jom ke blog kristal akak...ada gelang kaki cantik camtu...meh suruh abang belikan...hahahhaha...

Ayu said...

selamat ari raya kak PB...
selamat hari lahir in advanced juga

achik said...

cantik2nya gelang kaki.. tetiba rasa teringin gak nak pakai.. ekeke.. ;p

Yunus Badawi said...

pB,
Kalau nak cari gelang kaki yg agak murah cuba pergi ke Plaza GM di Chow Kit.

kbguy said...

Selamat Hari Jadi ! Kalu gelang kaki mesti si dia sorang yang bolih hadiahkan. Ia bermakna kamu telah ter-ikat dengan dia macam ikat anak kucing lerrr. Ada tuan empunya la..

pB said...

KBGUY
Belum lagi larrrr ...
Hari tu ado jugok royak kor che aBear tu ...

Kita tunggu dan lihat jer lahhhh
apa yang akan berlaku

pB said...

ABG YUNUS
Thx for the info.
Insyaallah , nanti pB ajak dia ke sana ...

Hi hi hi




ACHIK
Jom kita pakat ramai ramai pakai gelang kaki.
Tapi tak mau yg ada loceng tu

pB said...

AYU
Selamat haru Raya buat Ayu sekeluarga ....

Hi hi hi
Advance tuuuu




KAK LADY
Nanti , bila free , pB masuk tengok tengok

pB said...

AHNI
Nanti pB buat n3 yang baru ttg gambar gambar tu semua

Bila nak jumpa nie ??




KAK UNGKU
Betul gak apa yang akak cakap tu ...


nampak gaya memang kena cari samaada yg emas atau pun yang silver .
Hi hi kalau tak pun gold white

kuang kuang kuang

pB said...

AKMAL
Trimo kasih.
Kak pB baco doh.




Che Ma
Kalu ado hok bui , baghu buleh jalae bunyi loceng. Kalau tak dok orghe bui , tak dok ......

Herae orghe klate ni , kalu nok rayo , keda mah memae penuh pe'na. Supolah tokei keda tu bui free free jah mah tu

pB said...

RINA
Itu ker nama nyer ??

Akak copy paste jer tu




UMMI
Bukan jual tapi nak beli ...

Selamat Hari Raya jugak untuk ummie


Tak mai Puchong ker ??

Intan Rosnitta said...

Kena spam ke? X dan nok tgk.

Huhu

Besday intan 6 hari sebelum birthday kak pb... hihi

:D

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...