14 October, 2008

422



Gambar di pagi raya
Kakak dah tinggi dari mama
(hi hi , yang syok tu , sebelum raya tu , bawak yang sulong dan no dua g potong rambut. Tauke dan beberapa pelanggan yang lain , dok ingat pB ni KAKAK mereka )


Hi hi hi
(awet muda gituk ...)
(minta maaf , tuan punya blog sedang dilanda angin PERASANNNNN)

27 comments:

Ummibatrisya said...

salam,

awet muda!

apakah rahsianya?

yang baju merah dan tudung merah tu sapa nama ek? mukanya sama dengan abear

yang baju merah tudung macam purple tu muka macam PB....:)

cantik photo ni, letaklah dalam frame :)

pB said...

UMMI
Salam Kembali

Banyak banyak lah hirup Budu
Ha ha ha ...

Itu lah yang sulong pB
Siti Nur Afiqah.

Mmg semua kata begitu.
Yg no dua tu , ambil tempek ...


Insyaallah , nanti pB bagitahu pd aBear ...

HappyIrfa said...

salam kakpb
'Kakak dah tinggi dari mama'..
cepat dapat natu tuh

pB said...

IRFA
Ooooo tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

kak Pb...kongsi la rahsia awet muder tue.....ilmu tokley kedokuuut....hihihi.

zareda said...

PB
tu lah untungnya kawin muda.. anak dah anak dara sunti, kita still lagi muda belia..

nanti dapat menantu pun mesti orang kata mudanya mak mertua demooo

zino said...

kamera apa yg PB guna tu ya boleh blurkan mana mana gambar yg di perlukan hehe..

tak aci langsung.. hehe

Pa'chik said...

apo wak muko sedih blako tuh?

pB said...

PO'CHIK
Tangkap naturelllll




BRO ZINO
Kalau TT bulan depan jadi, pB bawak kamera special nie...

pB said...

ZAREDA
Alhamdulillah , jodoh sampai awal.
Dan ada reseki untuk punyai anak.

Semua itu kerja Allah Ta Alla

pB said...

JANNA
Selaing dari hirup budu , makae lah pulutbakar sari sutir


hi hi hi

Ungku Nor said...

perasaan 'perasan' tu akak dah lama rasa.
dah lali la kekdahnya..ekekeke ;p

pB said...

KAK UNGKU
Awak tu memang awet muda ..
Tidak dpt dinafikan ....

Purpleheart said...

Isy, kakak tuu.. awet muda sungguh akak..

Azian Hasan said...

pB,
Kenapa gambar mamanya di blurkan? Tapi walupun agak samar-samar, masih nampak awet mudanya...best tuh

~akuni~ said...

La... awat tak nampak muka nih... tak dapatlah nak tengok ke-awetan- muda muka PB... hu hu hu...

Intan Rosnitta said...

Kak pb,

Yg second & terutamanya si Nurin tu copycat muka kak pb...

Hehehe

:D

Alex Lacey said...

kekeke....kejap lagi ado sore pulok hok litah mama dio...kekeke...koho napok mudo la PB wei...
tapi PB meme napok macae member2 anok PB tu jah kekekeke

Ordinary Superhero said...

Fuuh, hensem & machonya cik Abear. [hehe...puji abah dio la gatek]

umie@kakyong said...

pb,
kenapa blur Kan muka tu...

memang sah le.. mcm adik kakak bila dgn anak2...awet muda gitu..!

bila nak buat open house?

Lan Rambai said...

saya tak percaya selagi tak dapat tengok sendiri gambar PB hahaha

Nik Ha said...

besa2 doh anok dara dio ;) tak aci mama dia keno blur muko tu. kalu dok napokla dgn jelah keawetan mudaan itew..he..he..samo2 awet mudo dgn abear dio.

Psst..gano abear kak PB buleh maintain slim sapa anok 4 tu?

pB said...

NIK
Dio mainten lar sebab bukae dio hok dok bowok 36 bulae anok dalae perut ....

Dio kurae makae lauk lauk hok ado satae nie....
Lagi pun , kaum krebat dio , memae rako halusssss

pB said...

LAN
Nanti pB hantor gambar , buleh ??

Hi hi hi




UMMIE
Tahun ni pB tak buat lar akak.
Tak larat .....

Tapi kalau akak datang umah , insyaallah , ada makanan ....


Bila nak mai ??

pB said...

O.S.H
Kalau aBear tu tock handsome n macho ,tak dok la pB nok jadik awet seumo hidup diooo .....


Hi hi hi




KAK WEAR
Ja'gae la dok puji lebih lebih.
Napo khe tock ingat dunio pulak pB nie


Ha ha ha

pB said...

INTAN
Nurin tu more ke M.I.L

Tapi Aqilah tu memae kopicat kak pB.





AHNI
Macam lar tak pernah jumpa pB ...




KAK YAN
Akak pun aper kurangnya ....
Anak dara semua dah besar tapi bonda masih muda belia





PURPLE
Biasa biasa aja.
Orang lain lagi awet mudanyer

umi ameer said...

eh eh pb..
walaupun pb blurr kan gamba tu, saya tetap nampak yang pb memang awet muda sangat..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...