06 November, 2008

436


Salam , confirm ye dtg mlm minggu ni
(30/10 @ 1010pm)

- Insyaallah , confirm.
Dimana dan jam berapa ?

Village View Restorant , Jln Reko.
8 mlm , lebih kurang 200 m dari hentian Kajang.
(30/10 @ 1038pm)

- Tempat yang dulu tu ke ??

Tempat tu dah tutup.
Dah jadi kws perumahan.
kalau dari tempat hari tu terus ke dpn.
Jumpa traffic lite , belok ke kanan.
Selepas 1 km jumpa restoran tu.
Sebelah kanan
(30/10 @ 1049pm)

******************************

SMS yang pB dpt dari Bro Kamato.
Malam malam dok main SMS lak..
Sib baik aBear n MEM Bro Kamato , sporting


Dah lama sebenarnya tak ber TT antara kita orang.
Last rasanya , kalau tak silap ber TT di Satay kajang.
Itu pun yang tidak diplan-plan.
Cuma sending sending SMS jer antara ahli.

Alhamdulillah , aBear pun tak ada plan ,
so boleh ler pergi.


Sabtu petang tu , punyalah semangat nak join TT ,
pukul 630ptg dah keluar rumah.
Pukul 655ptg , dah terpacak kat area Bangi.

Actually , aBear ada hal dengan member dia.
Jumpa di Stesen Minyak Petronas .
Sementara aBear settle hal dia , kita orang sembahyang Maghrib.

Pukul 720 petang , dah ada depan Restoran Village View.
Lepas satu kereta , satu kereta masuk.
Tapi tak ada pun UnTa ...
Aikssss ....

Last last pB pun masuk ler tanya ,
kot kot ada Bro Kamato buat reservation.
Tak der la pulak.


Ayayayyyyaaaaaaaa
Salah restoran ker ?????

Terus call Bro Kamato.

Sohehhhhhhhhhhhhh
pB tersalah restoran larrrrrrrrrr

Rupa rupanya Village View Restoran ni ada dua cawangan.
Satu di bangi.
Dan satu lagi di Jalan Reko


Berdesyum aBear ke sana.
Sebab tak mau lar jadi orang last.

Sampai sampai sana , pB lak yang jadi orang pertama.
HOST Bro Kamato pun tak sampai lagi...
hi hi hi


Syukur , sebab ramai yang hadir pada malam tu.
Bro Zino , MB Salleh , Shimi , Krahim , Nonie (sarat sarat pun sampai gak).

We had a great time ....
Makanan pun memang sedap ....

Tapi yang kurang syok , anak anak dara pB asyik dok tanya
bila nak balik.
Mereka berdua ni dah tak berapa nak join dah gathering gathering macam ni.
They all lagi rela dok rumah , mengadap tibi.
Alahai .....


Hopefully , bulan 12 ni ada satu lagi TT.
Sempena besday Bro Zino , pulak....

Dengar cerita , ada nak buat konvoi ke Cheranting.
Itu otai otai seperti Bro Kamato, Bro Zino , Bro MB yang
kena arrange.
Baru menjadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ........












Gambar ni diambil dari Blog Bro Kamato.
Pinjam nyer , Broooooo


Satu secret.
Malam tu , dalam poket pB n abear cuma ada berapa sen jer.
Semua ATM yang kami jumpa kat Bangi tu offline.

Sib baik harga makanan tak lebih dari apa yang kami ada.
Kalau tidak , memang kena mintak Bro Kamato belanja dahhhhhh...
Hi hi hi

16 comments:

HappyIrfa said...

salam kakpb..
tumpang seronot tgk org kumpul ramai2.kita tak tau bila buleh join..huhu

indera kencana said...

Apasal Kak pB tak ajak saya huhuhuhuhu.. nak ikut. Sob,sob, sob frust.

Sedap ke makan kat situ Kak pB? Nak try la..

zino said...

PB
lepas ni kita BBQ di segemban hehe..

Intan Rosnitta said...

Bestnya ada gathering2 gini.

Tapi kita tak ada UNTA...

:P

zareda said...

lepas ni TTS kemana pulak ek?

Ummibatrisya said...

salam,

bilalah ummi nak beli kereta UNTA ni :)

kalau tak ada kereta UNTA tak boleh join gathering kan :)

ummi selalu jugak duit ada berapa-berapa sen dalam poket masa pergi kedai,

masa ambil barang, otak sibuk mengira cukup tak duit ni :)

masa cashier kira, fuh lega, cukup!

bila batrisya minta gula-gula suruh dia tunggu dulu, kalau ada duit lebih baru boleh beli kalau tak gigit jari :)

Alex Lacey said...

ada pesae cendawan goreng dok? hok kat Bangi, cendawan goreng dio hok sedak nyo...hehehe

pB said...

KAK WEAR
Tok tahu la pulok hok situ special cendawae goreng.
Tak po, next time kalu g lagi , pB oda bendo tu ...





UMMI
Hi hi
selalu jadi gitu.
Kena kena hari sabtu , bila pie beli ikan ayam.
Mesti gabra sokmo depan cashier

Hu hu hu

pB said...

ZAREDA
Tunggu SMS dari Bro Zino pulak




INTAN
Nanti kita buat gathering kat Shah Alam pulak.
Untuk Blogger SAL side

pB said...

BRO ZINO
Sape HOST ??

Bila tu ??





INDERA
Lengkali kak pB SMS Indera,ok

Makanan , boleh tahan ...




IRFA
Nanti kita buat rombongan ke KLIA pulak lepas nie

Neeza Shahril said...

wahh... gathering UNTA...
kat sini kalau UNTA bergathering..
mesti cari padang pasir.. hehee..

pB said...

ADIK JA
Pero unta tu , jimat.

Pero UNTA ni , paroh

KAMATO said...

Dengar cite kat seremban nanti ikan bakar lagi, kita tunggu haslinda jemput

KAMATO said...

Dengar cite kat seremban nanti ikan bakar lagi, kita tunggu haslinda jemput

zino said...

nasib baik kamato dah tolong jawabkan hehe

demolonitoksupomulo said...

taktau pula angsa dah jadi unta

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...