19 November, 2008

464






Pernah tak kengkawan semua tengok cerita , atau pun video klip.

Lepas tengok tu , rasa one kind jer ......


Masa tengok video clip tu , punya lar tersengih sengih sebab happy jer tengok


Tapi lepas tu , bila fikir fikir balik atau try to relate pada life, time tu
lar rasa sedih .....


pB dah kena dahhhh



Tengok video clip ni punyalar happy.
Tapi lepas tu , sampai ke hari ni , rasa down ....





Http://sitisuhaiza.multiply.com/video/item/1





31 comments:

azian said...

pB,
Best macam rasa kat awang-awangan.... tapi bukan realiti, so jangan down sangatla pB.
Tapi nampak best je cerita tu, cerita apa tu ye?

Pp said...

bakpom sedihnyo??
ghoyat detail sikit lagi lah.
:-)

aFkaR'z said...

oh i likeeeeeeeee this drama...

ada cd dia kat umah... dah tengok untuk kali yang ke....... (uh tak ingat dah berapa kali ulang tayang)

ada entry posted pasal kesinambungan cerita ni (part 2)... tp salah sorang jer yg akan berlakon!

pB said...

AFKAR'Z
Pernah gak tengok kat tibi
Dulu lerrr
Sekali jer ..
Tapi tak berapa ikut pun ....


Naper sorang lak yang berlakon?
Tak best lar kalau gitu

pB said...

PP
Nak tau , talifon ler

pB said...

KAK YAN
Cerita korea FULL HOUSE


Cerita tu memang seronok ...

Ummibatrisya said...

salam,

jangan relate kan cite dengan real life,

nanti boleh buat down sangat.

ummi suka tengok kartun, happy je :)

kan PB nasihat happy dengan anak-anak :)

Ungku Nor said...

akak suka tengok naruto.
skarang kat jepun dah naruto shippuden. kat tv mesia je yang lambat.

akak down bila lama tak nengok watak Hyuuga Neji kuar kat Naruto..rinduuuuu..hehehe

sya said...

Rasanya kak sya dah tenguk dah citer ni..

luna said...

saya suka OST nye je...sampai buat ringtone :P

Alex Lacey said...

k.we tok leh nok tengok cerito2 ni...sbb anok sibuk tengok katun huhuhuhu...

Nik Ha said...

Sy tgh lyn sakan cite korea lo nih. tiap2 sabtu kat chanel 303 10pg-2ptg. Kompilasi site2 lama. Sampai kat ofis pun lyn cite korea kalu boring2 (sambil2 wat kije)..he..he..napok gayo bb kua nanti ada ala2 mek/mamat korea tak..kikiki.Mmg kalu jln cite lebih krg sama yg kita hadapi jd lebih menghayati gitu dih.

HappyIrfa said...

salam kakpb..
bakpo sedih?
maaflah x tau apa2 pun pasal citer tu.huhu

jamri said...

jgn direlate realiti dan fantasi nanti bakal jadi konfrontasi dalam diri

jamri said...

jgn direlate realiti dan fantasi nanti bakal jadi konfrontasi dalam diri

Intan Rosnitta said...

Knp ek? Blur la pulak di ptg rabu yg sejuk ni....

:)

~akuni~ said...

Relax la PB, kalau nengok cite mmg memanjg nyer indah... kita pun jadi syok... tapi ada gak cite yg sedih, bila nengok tu kita rasa syukor sbb kita x jadi mcm tu - contohnya cite yg seram tu - bunuh, seksa org... kan menakutkan tu... biarlah ia nya kekal sbg cite aje...

pB said...

AHNI
Mmg drama ni mengasyikkan.

Tapi kengkadang tu , tak ada salahnya kalau kita berharap ....




INTAN
Blur ?
Doh lar hujae lebat , lagi lar kelam

pB said...

JAMRI
Berharap , tak salah kan ?




IRFA
Tak po...
Bendo biaso biaso jah




NIK HA
Memae crito Korea ni sedap.
Doh lar hero n heroin tu comel lotte...

pB said...

KAK WEAR
Suruh lar aBe JD beli tv LCD boh dalae bilik tidur tu ....





LUNA
Tapi , bukan ker lagu tu Azwan Pilus pun nyanyi , kan

pB said...

KAK SYA
Cerita dia simple jer.
Tapi memang seronok tengok ...






KAK UNGKU
Rasanya tak pernah lak tengok Naruto tu ...

Best ker ?

Mana best dengan Upin dan Ipin ?

pB said...

UMMI
Ummi my dear

sometime we have to relate
so that our life tak jadi boring dan skima ....

Need to change to make life more lovely dan cheerfull.

Neeza Shahril said...

bakpo pulok kak pb?
Ja tok rajin kelih lagi video clip tu...

Yunus Badawi said...

pB,
Wah mcm org muda yg sedang dilamun cinta. Jgn dilayan sgt perasaan tu.

Anonymous said...

Tak pe layan le pb asalkan bahagia dan tak ada yang kecewa tak salah tu..kita ada perasaan..

Dari Batu 7

Anonymous said...

Yes...at one time we look at others and then we compare and relate to our life and it seems so unfair and what we hope for but it doesn't happen the way we want but pB don't be carried away by that korean sitcom, in reality we must try to make life as wonderful as it could be, there must be something amazing bout our partner and look at the brighter side of him/her... insyaallah there is happiness waiting 4 u in d end...-IP-

Aku Bukan Bidadari said...

isk..kak pb citer apa tu..hero dia ensem kan

dlt said...

sweet citer tuh... kelakar pun ada. alaaa... kak pb jange la sedih2 sgt.

AppleB said...

salam kak pb,

ini email saya yg akak mintak :

applepiebasi@yahoo.com

muadzlife said...

aloo jgn le sedih....

aNIe said...

Alah PB...citer tu kan best...naper sedih pulak...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...