20 November, 2008

466

Hmmm...


Badan tak berapa nak OK hari ini.
Tekak pun dah mula rasa sakit sakit.


Tanda nak demam tu ....



Esok ada makan makan di pejabat.
Boss nak belanja KFC.


Kes ISO hari tu ...
Tak kan dia nak belanja team ISO jer kan.
Macam tak adil pulak.

Last last dia belanja semua staff .....






Tukang order dan tukang gie ambik ayam KFC tu ,
saper lagi kalau bukan



pB

28 comments:

sya said...

pB .. beli kat KFC mana.. kak sya nak tunggu kat situ.. beli le lebih satu snack plate utk kak sya sekali k.. he he he

pB said...

KAK SYA
Seksyen 13
depan Stadium Melawati

ada outlet 24jam ...

~akuni~ said...

jauh nyer pegi beli... eh, ye lar, kat seksyen 18 tu kan ke tgh renovation... sy pun teringin gak nih...

shafarina said...

Nak wedges...

pB said...

WSS
Bos cuma order ayam jer

Hu hu hu




AKUNI
Jumpa pB kat Seksyen 13 KFC , esok jam 830 pagi.

Ummibatrisya said...

salam,

PB, jangan lupa ummi pun nak jugak :)

satu ketul kepak ayam! :)

Pp said...

simpan satu box untuk abe id jugak deh....nok makae bawah pokok jambu depae tasik shah alam tu...! hehehe

Ungku Nor said...

yang sate kfc baru tu..alaa..yang kalo makan tu terus buleh buat shuffle tu..
tak oder ke?

manlaksam said...

Pak Man ni drebar lori...setahun dua tiga kali jah makan KFC. Bila baca ni, rasa nak makan pulak,malam ni kalau ada rezeki lebih boleh lah bawa anak-anak ke bandar makan KFC.
Maaf, orang kampung nak tumpang menyampuk.

Akmal said...

haha..mangsa...
tapi takpe la, makan free hehehe...

pB said...

AKMAL
Sokmo kak pB jadi mangso.
Nok buat lagu mano ...

He he he




ABE MAEM
Welkam welkam ....
Koho rama , koho pB suko ...

Skali skalo makae kay Ef See ni , buleh.
Kalu acak acak , bengkrap ...
Sebab mahalllll

pB said...

KAK UNGKU
Ada menu baru ker ??

Boss suruh orger yang biasa biasa jer.
Side order pun tak ada

Hu hu hu

pB said...

ABE ARIP
Ado pkok jambu kor depae tasik tu ??

Nok keno g check tengohari nie ....

pB said...

UMMI
Tak pernah lupa pada Ummi


Ummi ,

krismas ni pB nak ke Tasik Merah.
Jom , jumpa di sana

JIE said...

Salam pb,

Jie punya hot & spicy okkay... :-)

MULAN said...

nak sikittt... order lebih ya..

zino said...

boleh ke PB anjur TT makan KFC kat P****G ke.. hehe

Abang Long said...

Bila kita dapat jumpa. Bloggers Shah Alam bertemu sambil makan KFC.

alaf21fc said...

Salam hormat. Jom, sertai kuiz novel. :)

Alex Lacey said...

oloh PB....semalae k.we makae kfc...sore-sore kat Endah Parade....hik hik...

Boss order hok bucket ko?

pB said...

KAK WEAR
Oak alor larr
Bakpo makae sore sore nyor?
Ni mesti keh g smayae situ...

Boss orda sor bucket , sor barrel.

Pagi pagi makae ayae doh ...




ALAF21FC
Nanti pB tengok

pB said...

ABG LONG
Abg Long jadi lah organizer.
Mesti pB join.
Walau pun terpaksa meredah hujan

pB said...

BRO ZINO
Happening ker kalau buat di KFC ??




MULAN
Datang ler.
Banyak lagi lebih nie

pB said...

KAK JIE
Salam Kembali


Kak Jie suka yang pedas pedas , nyer

Ummibatrisya said...

salam,

PB, bukit merah ke tasik merah?

ok gak kan, kitaorg pun tengah dok cari tempat nak pergi jalan-jalan cuti sekolah ni :)

nak tido sana ke?

HappyIrfa said...

SALAM KAKPB..
xpolah.tukang order dapat lebih.hehe

Anonymous said...

Best nya pb makan KFC ayam ameraka....

Cuti raya org putih ni nak ke Bukit Merah emmm boleh jumpa ni dah dekat sangat dgn tempat saya.

Dari Batu 7.

Yunus Badawi said...

Macamana party KFC tengahari tadi? Berapa ketul pB makan?

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...