08 January, 2009

493

Salam


Hari ini , mood dah kembali kepada sedia kala.

Dah tak der dah angin kus kus tu ....
Dah tak der dah rasa nak hantok kepala kat meja ...
Dah tak der dah rasa nak gigit laptop tu .....

Lega sikit hati nie bila aBear kata
"duit tu boleh kita cari lagi , dah tak der rezeki nak buat macam mana".

Untuk yang bertanya apa masalah sebenarnya ,
tak ada langsung kaitan dengan laptop kena air pun ....
tak ada langsung pun kaitan dengan beli kain ela atau pinggan mangkuk...

Ianya berkaitan dengan "Eberi Bodi Boleh Terbang" tuuuu....
Cerita yang betul , kena tunggu entry bulan tiga tahun nie .

Ha ha ha ..
Tungguuuuu jangan tak tungguuuuuuu


Oklah , back to reality ...


Ada saper saper ingat lagi tak n3 tahun lepas.
Alaaa entry yang pB suggest nak buat projek / aktiviti 2gether gether antara blogger nie.
Saja nak kenal ghuper masing masing ....

Rasanya pB dah jumpa dah tarikh yang sesuai.

Apa kata kita jumpa 17hb January nie.
Hari sabtu.

Pukul 3 ~ 4 petang .
Ala ala makan petang gitu ....
Makan ringan ringan.

Lokasinya , kita pakat mai jalan jalan Shah Alam.

Tempat perjumpaan ?
Actually pB dah nampak dah satu restoran ni kat tasik Shah Alam tu.
Tapi , pB kena pie tanya dulu tauke restoran tu pukul berapa depa tu beroperasi
dan kena confirm sama ada pB kena book dulu ker kusi meja tu .....

So , kengkawan

pada saper saper yang berminat , silalah hantar komen dan kalau boleh bagilah confirmation
so that pB boleh pie habaQ kat tuan kedai tu berapa meja dan kusi yang kita nak pakai nanti.



Tak sabar nak tengok saper yang nak mai .........



kalau segan nak tinggal komen ,
hantar email pun boleh


hantarkan pada : pbpibi@yahoo.com

24 comments:

Alex Lacey said...

insyaAllah, kalu tak dok aral, k.we buleh gi....nati k.we confirm nga abe JD dulu....tapi dio pung sekalo tak dok masalah nak bagi k.we gi...kalu dio meme tok join lah kot, sbb dio tu pemalu sikit kuang kuang kuang.....

sya said...

Pb.. kak sya pun pernah gak hilang duit ngan semua org leh terbang tu... 300 melayang sebab lupa dah book tiket 6 bulan sebelum tu. Bodoh sungguh

AZWA said...

huhuhu PB nie kes kelupaan ada book tiket kini semua orang boleh terbang ittewww kerr?

adusss...sabooo jer la ek.

geder2 17 januari ek...ermnnn...kena dapat kelulusan perdana menteri dulu...huhuhu

maklang said...

buat raya cinalaaa..boleh tupe semangkok..

aFkaR'z said...

ooo 17hb balik mengundi.. ho ho ho!

oren said...

saya konpom tak pi :)

Ummibatrisya said...

ummi confirm tak pergi :)

zino said...

duit boleh cari bila dah dapat tu kena lah berjimat.. ekonomi pun tak menentu ni..

MasNurin said...

salam kak pb

Kalu dekat boleh lah p shah alam...apa nak buat kita ni jauh di Utara.

Neeza Shahril said...

takde rezeki lah tu kak pb..
mungkin ada rezeki yang lebih besar agaknya..

17 hb tu kan.. kalau lah takde apa2.. Ja kat hospital tu.. :)

pB said...

KAK WEAR
Che aBear pB pun tak dok.
Dio kato dio nok kelik koto baru hari tu ...

Hi hi hi...
Buleh lesen besar nok beronggeng nie

pB said...

KAK SYA
Ini bukan kes lupa ...
Kes salah destinasi ...

pB said...

AZWA
Hopefully dpt jumpa Azwa , kay

pB said...

MAK LANG
Rayo cino kito set hok laing pulok

pB said...

afKAR'Z
Ado nama ker ??

pB said...

OREN
Kalau oren nak join , mai tidoq umah kak pB pun buleh ....




UMMI
pB tau Ummi tengah himpun duit tabung ayam tu





BRO ZINO
kalau tak cukup duit, pinjam dengan Bro , buleh

pB said...

MAS NURIN
Tak per ,

kalau lepas ni turun kL , bagitau ler





ADIK JA
Kak pB doa semuanya berjalae lancar buat adik Ja ...

xiiinam751 said...

Nak ikut! Nak Ikut!!!!!
Tapi 17 January tu kami kena sekolah Ganti Tahun Baru Cina...
..hu..hu...

shafarina said...

Adeh, tertekan butang confirm le gamaknya tu ek?

Huhuhu

Pasal tugeder2 tu, 17hb tu ina plan nak buat besday fahim la kak pb. Cemane ado tu?

aNIe said...

Huhuhu...17hb...ada program ngan kak long...

Takpelah PB...dah tersilap nak buat camaner kan...orang kata...takde rezeki kita...

lupekanje said...

tk gi ler....ader agenda laing.

Yunus Badawi said...

pB,
apa kata kita buat pada 18/1 sbb ada antara yg niat nak dtg tapi mereka ada program lain pd 17/1.

Intan Rosnitta said...

Kak pb,

17hb tu ok tapi intan keje sampai pkl 1 pm.

Kalau 18hb, pkl 3-4 ptg tepi tasik tu lebih cun rasanya!

:)

Ms Minnie said...

insyaallah.. nak ikot kak pb..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...